2 Грудня 2018
Новини

Ексклюзивний гороскоп на сьогодні: Тілець отримає нагороду, а Стрілець попрощається з останніми заощадженнями

Ексклюзивний гороскоп на сьогодні: Тілець отримає нагороду, а Стрілець попрощається з останніми заощадженнями

Недільний зимовий ранок манить м’якеньким ліжком, тепленькою ковдрою, обіймами та поцілунками, ароматною кавою, запашним какао з зефірками. Ба більше, шматочком тортика на сніданок. І зовсім неважливо, чи цей сніданок буде із коханою людиною, чи з дітками, чи наодинці. Просто побалуйте себе сьогодні, відкинувши усі негативні думки. Залиште їх на понеділок…

Овен

Останній місяць у році та перший місяць зими примушує вас нервувати. Ввечері ви не можете заснути, а із самого ранку вами оволодівають думки про сьогодення. Вам здається, що ці турботи ніколи не закінчаться. Тому саме сьогодні, 2 грудня, Овнам варто дозволити собі слабинку, і просто відключитись від усіх турбот.

Тілець

Ви цілий тиждень, мов та заведена машина, працювали і працювали, залишаючи мало часу на родину, друзів, свою другу половинку. Аби цього не повторилося на наступному тижні, складіть сьогодні, 2 грудня,  графік на 5 днів уперед, і чітко його дотримуйтесь. Тоді отримаєте нагороду у вигляді повноцінного відпочинку.

Близнюки

Грудень на те і грудень, аби підбивати підсумки за рік. А для Близнюків це вкрай необхідно зробити, щоб зрозуміти, чи ви рухаєтесь у вірному напрямку. Адже останнім часом вас дуже заносить на поворотах. Розкладіть сьогодні, 2 грудня, усе по опличках та зробіть правильні висновки.

Рак

Юхуууу! Саме так драйвово та живенько розпочався ранок 2 грудня для Раків. І так само жвавенько ви шмигонули назад у тепле ліжечко. Внутрішня втома, накопичена за робочий тиждень, далася вам узнаки. Довіртеся своєму організму, який благає про відпочинок.

Лев

Хто молодець? Я молодець! Хто найкращий? Я найкращий!  З цих слів розпочинається кожен ранок у Левів. І сьогоднішній ранок, 2 грудня, не виключення. Такому позитивному самонавіюванню можна позаздрити, адже відомо, що якщо людина не любить сама себе, її не зможуть полюбити оточуючі.

Діва

Діви сьогодні, 2 грудня, налаштовані рішуче. Сніданок вже парує на столі, діти чемно одягаються, а ваша друга половинка закохано дивиться вам у вічі і лише чекає «команди» рушати. А все тому, що сьогодні ви йдете за покупками! Керівництво нарешті помітило, що ви таки чудовий працівник, і побалувало вас невеликою премією.

Терези

Ви весь тиждень перебували у полоні суму. Звільніться негайно! Згадайте, що інколи потрібно просто перечекати. Для певних доленосних подій у вашому житті ще не прийшов час. Переміни ви відчуєте одразу. Раптом щось клацне і ви подивитесь на світ зовсім іншими очима.

Скорпіон

Біля вас є людина, яка у будь-якій ситуації просто обійме та скаже три простих, але таких важливих слова: «Все буде добре!». Ваші інвестиції у стосунки з другою половинкою «окупляться» з лишком. І сьогодні, 2 грудня, ви отримаєте вдвічі більше тепла та пристрасті, ніж зазвичай.

Стрілець

Так-так, сьогодні прийшов той «чорний день», про який ви і думати не хотіли. Загалом, не такий він вже і чорний буде, просто доведеться діставати зі схованок останні заощадження: до вас в гості навідаються ваші батьки у компанії батьків вашої другої половинки. І скільки б ви не супились, зустріти їх повинні на вищому рівні.

Козеріг

Однієї з ваших не надто хороших рис характеру є те, що ви звикли оцінювати людей за зовнішністю, статками, соціальним становищем. Так можна робити, якщо це просто знайомі. А ось близьких вам людей оцінюйте по тому, як вони ставляться до вас. І робіть правильні висновки.

Водолій

Цілий тиждень вас діймали порадами, як ви повинні жити, як буде краще для вас тощо. Причому дозволяли собі оцінювати ваше життя як родичі і друзі, так і люди, які практично нічого не знають про вас. Відкиньте усі поради без винятку. Радити щось може лише людина, яка одягла ваше взуття та пройшла вашим шляхом.

Риби

Через тернії до зірок! Вам здавалося, що невезіння вас буде переслідувати безперестанку. Але лише переживши невдачі та негаразди, можна гідно оцінити позитивні зміни у вашому житті. Тому сьогодні, 2 грудня, проаналізуйте усе, що з вами трапилося, чітко визначіть, що б ви хотіли змінити, та рухайтесь згідно наміченому плану.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему