1 Грудня 2018
Новини

А ви знали, що у жінок серце б’ється швидше, і імунітет сильніший, ніж у чоловіків?

А ви знали, що у жінок серце б’ється швидше, і імунітет  сильніший, ніж у чоловіків?

Недаремно жінку вважають справжньою загадкою, адже в її  організмі багато особливостей і відмінностей від чоловічого тіла.

Зважаючи на наукову точку зору, жіноче тіло отримало свої здібності генетично.

Тож у чому різниця між жіночою і чоловічою половиною людства?

Цікаво, що про деякі свої особливості не знають навіть самі жінки.

Сльози

Від 30-ти до 64-ох – саме стільки разів на рік плачуть жінки. Чоловіки менш «тонкослізні»- усього 6-17 разів.

Язик

Щось хочеться солоденького – таке від жінок можна почути набагато більше разів, адже язик жінки містить  більше рецепторів, завданням яких є сприйняття солодкого смаку.

факти про жінок

Гнучкість

«Зав’язатися у клубочок» жінки здатні набагато краще за чоловіків, адже їхня гнучкість зумовлена генетично. Тепер чекаємо на нові жарти щодо схожості жінок до змій…

Нюх

Відчути запах іншої жінки ваша дружина здатна за кілометр. Вся справа в тому, що від народження у жінок більш розвинений нюх.

Шкіра

Торкання до свого тіла коханим чоловіком жінки сприймають на «ура». Це заводить до нестями, адже жіноча шкіра в 10 разів чутливіша за чоловічу.

факти про жінок1

Вагітність

Крейда, мило, сірники, вугілля – що тільки не їдять жінки під час вагітності. Принаймні 30% з них точно пробували щось далеко неїстівне.

Біль

На жаль, жінки відчувають будь-який біль набагато сильніше, ніж чоловіки, адже в їхньому тілі більша кількість нервових рецепторів. Тому коли у них болить голова – у них вона і справді болить. Причому сильно.

Волосся

Виробники засобів догляду за жіночим волоссям точно знають, що діаметр волосини на жіночій голівці  вдвічі менший за  діаметр волосся чоловіків.  Тому, аби добитися густого та міцного волосся, жінки готові викладати тисячі гривень.

Імунітет

Хворіла жінка, а помер чоловік – ця народна мудрість досить правдива. Уточнимо, що жінки просто рідше хворіють та краще переносять хвороби, адже імунітет у них сильніший за чоловічий.

факти про жінок2

Серце

Із серцем усе зрозуміло – воно б'ється швидше у жінок, ніж у чоловіків. Звідси, з наукової точки зору, в жіночому організмі швидше кров перекачується, а зважаючи на сферу почуттів, жінки таки люблять сильніше за чоловіків.

Звуки

Ще однією жіночою суперздібністю є те, що високочастотні звуки жіночим слухом розрізняються набагато краще за чоловічий.

Жири

А цю здатність організму жінки мають люто ненавидіти. Ще б пак, і їси, мов та пташка, і витрачаєш сили у фітнес-залі, а жири залишати жіноче тіло не поспішають. Вся справа в тому, що жири в жіночому тілі спалюються набагато повільніше. У чоловіків це відбувається швидше приблизно на 50 кілокалорій на добу.

факти про жіноче тіло3

Колір

«Я сказала, що сорочка смарагдова, значить, вона смарагдова. А не зелена. Хоча, давай візьмемо оцю оливкову, чи все-таки фісташкову, а може нефритова тобі буде більш до лиця», – ця фраза може збити з ніг будь-якого чоловіка. Для нього це всього-на всього зелений колір. Вся справа у тому, що зважаючи на хромосому X, жінки набагато краще за чоловіків розрізняють кольори.

Очі

Тільки справжні супер жінки можуть виграти у чоловіків у гру «хто кого передивиться», адже кліпають вони вдвічі частіше за чоловіків. А може, то вони підморгують?

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна
В тему