1 Грудня 2018
Новини

Вперше у Луцьку: запрошують на найпопулярнішу моновиставу Бродвею

Вперше у Луцьку: запрошують на найпопулярнішу моновиставу Бродвею

Сьогодні, 1 грудня, у Палаці культури міста,  лучани зможуть насолодитися переглядом найпопулярнішої моновистави Бродвею під назвою  «Про що мовчать чоловіки, або Дикун FOREVER».

Ініціатори унікального шоу передадуть частину грошей, яку лучани заплатять за білети, на лікування Мар’яні Пархом’юк, яка бореться з гострим лімфобластним лейкозом. Незважаючи на важку раптову хворобу, Мар’яна не опускає рук та намагається надихати власним прикладом, що головне  у лікуванні будь-якого захворювання – це позитивний настрій та незламна  віра в одужання.

«Про що мовчать чоловіки, або Дикун FOREVER» -  це найпопулярніша моновистава Бродвею у форматі stand-up  комедії, головну роль в якій зіграє заслужений артист України Олексій Гнатковський. Він намагатиметься примиритися дві галактики – Чоловічу і Жіночу,  розкриє всі таємниці буття людей, секрети стосунків чоловіків і жінок і… кожного з нас!

На Бродвеї лише автором п’єси, американським сімейним психологом , stand-up коміком Робом Беккером, моновистава зігарана більше 700 разів, перекладена 35 мовами і в цілому підкорила більше 8 мільйонів глядачів у 45 країнах світу!

А у Луцьку Олексій Гнатковський на прикладі власних сімейних стосунків продемонструє абсурдність взаємних претензій, суперечок та конфліктів, які до болю знайомі усім, хто намагається «ужитися» в сімейному житті.

Усім любителів хорошої комедії, які завітають на виставу «Про що мовчать чоловіки, або Дикун FOREVER», відмінного настрою додасть ТМ Fragolino Novellina.

Купити квитки ви можете  за телефоном +380 (99) 914 3111.

Вартість квитків – 150-300 гривень.

Початок — о 17:00. Тривалість вистави – понад 2 години.

Вікові рекомендації – 16+.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна, Волинь
В тему