1 Грудня 2018
Новини

Ексклюзивний гороскоп на сьогодні: Близнюки згадають, що вони батьки, а Терези захочуть відпочити від малечі

Ексклюзивний гороскоп на сьогодні: Близнюки згадають, що вони батьки, а Терези захочуть відпочити від малечі

Перший день зими порадував усю Україну снігом. Білосніжна ковдра накрила сірість та буденність, прогнозуючи чудові вихідні. А якими вони будуть – читайте в ексклюзивному гороскопі на 1 грудня 2018 для усіх знаків зодіаку.

Овен

Переосмислити усе зроблене за останні місяці, знайти та визнати власні помилки , налаштуватися на позитив  - це сьогоднішнє завдання для Овнів. Ризикуйте, проте усі плани пропускайте не тільки «через голову», а й через серце.

Тілець

Поніжитись під ковдрою вам сьогодні не вдасться – на порозі гості. А ви й забули, що сьогодні кликали друзі відпочити на природі та добряче розвіятись! Тож вперед, до нових вражень!

Близнюки

Останні тижні були для вас сповненими емоцій та переживань, при чому не завжди позитивних. Розраду та натхнення вам «безкоштовно» подарують власні діти. Згадайте, що ви – батьки, і проведіть цей день зі своєю малечею.

Рак

Ви продовжуєте усіма силами чіплятись за минуле, яке ,на вашу думку, було просто чудесним. На відміну від сьогодення та майбутнього. Але це не так. Насолоджуйтесь кожною хвилиною життя, адже нікому з нас невідомо, коли воно закінчиться…

Лев

Егоїзм, ба більше, егоцентризм, заважають вам рухатись вперед, знаходити нових друзів, опановувати нові знання. Зараз добре, то й годі переживати – така ваша позиція не зробить вас щасливим. Відкрийте своє серце та не замикайтеся у власному, придуманому вами, світі.

Діва

Щось здоров’я вас підкачує раз-по-разу. А чому, ви не замислювались? Можливо, тримаєте образу на когось в серці? Відпустіть її, адже вона має здатність знищувати людину зсередини.

Терези

Ваші неслухи буквально доводять вас до сказу. Негаразди на роботі провокують депресію. А проблеми з другою половинкою взагалі заважають нормально жити. Знайдіть можливість сьогодні залишитись на одинці самі із собою та зайнятись справою, про яку ви давно забули, але яка надасть вам нових сил.

Скорпіон

Навантаження на роботі зростають кожного дня, і вам здається, що цьому кінця-краю немає. Але якщо уявити собі, що це інвестиції у чудовий зимовий відпочинок з друзями чи рідними, втома мине.

Стрілець

Ви сьогодні нарешті замислитесь над тим, що окрім вас, ваших інтересів та ваших бажань існують інші люди, яким, можливо, потрібна ваша допомога. Припиніть вести себе так, ніби ви живете на безлюдному острові.

Козеріг

Навіть якщо дорогої для вас людини зараз немає поруч, це не привід впадати в депресію та опускати руки. Якщо обставини сильніші за вас, і ви якийсь період не бачили одне одного, ваш зв'язок від цього стане сильнішим. Якщо, звісно, ця людина справді багато чого значить для вас.  

Риби

Кохаю! Я кохаю! Про свої почуття вам хочеться кричати на увесь світ. Проте будьте обережними: навколо вас багато заздрісників. Краще пошепки скажіть про своє кохання людині, до якої у вас тяжіє серце.

Водолій

Зміни у вашому житті набули небувалого розмаху. Ви самі собі нагадуєте зараз колесо, яке летить з гори, обертаючись без зупинок  все сильніше і сильніше. Але спиніться хоча б на мить, та проаналізуйте: ці зміни- це те, що ви хотіли добитись за останні місяці?

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему