29 Листопада 2018
Новини

Україна «закоркувала» анексований Крим, закривши в’їзд для іноземців

Україна «закоркувала» анексований Крим, закривши в’їзд для іноземців

За розпорядженням української влади в’їзд до півострова, анексованого росіянами, повністю закрито для іноземців. І так залишатиметься, доки триватиме воєнний стан.

Україна повністю перекрила в’їзд до Криму для іноземців, і це обмеження діятиме протягом воєнного часу, інформує ТСН.

Отже, починаючи із четверга, 29 листопада, адміністративний кордон з  окупованим півостровом зможуть перетнути виключно громадяни України. Нерезидентам і зрадникам, які поміняли паспорти із тризубом на «двоголові», туди  – зась. Про це повідомили у Державній прикордонній службі.

«Наші громадяни можуть безперешкодно перетинати державний кордон», – розповіли в прес-службі ДПСУ. І зазначили, що обмеження буде актуальним на весь період дії воєнного стану.

«Особлива увага під час контролю приділятиметься групі ризику», – додали охоронці держрубежів, передусім маючи на увазі громадян Росії.

Зазначається, що ті іноземці, які на момент запровадження обмежень опинилися в Криму, можуть без перешкод покинути півострів.

Раніше повідомлялося про те, що наша держава після Керчинського інциденту має намір домагатися закриття для росіян протоки Босфор у Турецькій Республіці, що передбачено пунктом 19-м конвенції Монтре. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Сіль у магазинах скінчилася» – росЗМІ вибухнули «фейками» про воєнний стан в Україні (відео)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна
В тему