28 Листопада 2018
Новини

В УЄФА пояснили причину перенесення матчу «Ворскла» – «Арсенал»

В УЄФА пояснили причину перенесення матчу «Ворскла» – «Арсенал»

Журналіст London Evening Standard Джеймс Оллі опублікував у себе в Twitter пост із заявою УЄФА з приводу ситуації з перенесенням зустрічі футбольних клубів "Ворскла" – "Арсенал", пише видання "СпортАрена".

У ньому повідомляється, що перенесення було пов'язане з уведенням в Україні воєнного стану. Хоча Полтавської області цей режим не зачіпає, в організації вирішили уникнути всіх можливих ризиків з огляду на невизначеність і дефіцит часу для прийняття рішення.

«26 листопада 2018 року уряд України оголосив про запровадження воєнного стану в окремих областях. Зважаючи на це, УЄФА була змушена розглянути вплив цього рішення на проведення матчу Ліги Європи між "Ворсклою" і "Арсеналом" 29 листопада.

Термінове рішення УЄФА про перенесення матчу в Київ було обумовлене введенням воєнного стану, невизначеністю щодо гарантій безпеки в деяких частинах України, і, особливо, з урахуванням дефіциту часу, який був для прийняття рішення.

УЄФА наразі тісно співпрацює із Федерацією футболу України (ФФУ), щоб упевнитися в тому, що матч відбудеться на НСК «Олімпійський» у Києві завтра. УЄФА також продовжує тісно співпрацювати з ФФУ з приводу оцінки всіх наслідків від проведення матчів у деяких частинах України в найближчому майбутньому. Організація має намір відправити експертів з безпеки в Україні для подальшої оцінки ситуації перед майбутніми поєдинками УЄФА.

УЄФА просить вибачення за незручності, пов'язані з перенесенням матчу, які торкнулись уболівальників "Ворскли"», – сказано в заяві.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: спорт
В тему