28 Листопада 2018
Новини

Рятувальники закликають батьків берегти життя дітей

Рятувальники  закликають батьків берегти життя дітей

Фахівці Служби порятунку посилюють роз’яснювальну роботу з дітьми, щоденно спілкуючись з ними під час проведення різноманітних заходів з безпеки життєдіяльності та акцій в навчальних та дошкільних закладах, екскурсій до пожежних частин, щоб нагадати дітлахам, що слід бути розважливими та обережними повсякчас, не ризикувати власним життям, здоров’ям.

А також відповідально ставитись до безпеки навколишнього природного середовища, свого майна, матеріальних цінностей держави та майна інших громадян.

Про це повідомив Луцький міськрайонний відділ Управління ДСНС України у Волинській області

Під час таких зустрічей працівники ДСНС розповідають дітям як часто людська безтурботність призводить до сумної статистики. 

Посилена просвітницька діяльність серед підростаючого покоління для навчання дошкільнят та школярів, як не зіпсувати собі життя неприємними та навіть трагічними подіями, є вкрай необхідною взимку, коли навколо безліч небезпек.

Це й водойми, що вкриваються льодом  - дітям завжди цікаво туди ступити ноженятами,  і печі опалення – дорослі помилково доручають дітям слідкувати за ними, і піротехнічні вироби, що скоро будуть використовуватися для зустрічі Нового року.

Шановні громадяни! Цінуйте власне життя та бережіть життя своїх дітей, не нехтуйте застереженнями фахівців!

Дбайте про власну безпеку і у випадку виникнення надзвичайної події негайно телефонуйте до Служби порятунку за номером “101”. 

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: кримінал, Україна, Волинь
В тему