27 Листопада 2018
Новини

Принц Гаррі та Меган Маркл прощаються з публічним життям

Принц Гаррі та Меган Маркл прощаються з публічним життям

За останній рік найбільш обговорюваною парою стали принц Гаррі і Меган Маркл. Так, днями подружжя дало новий привід для чуток: подейкують, що парочка всерйоз надумала переїхати з Кенсінгтонського палацу, де вони проживають з іншими членами королівської сім'ї. Молодята переселяться у заміську резиденцію Віндзорі, передає ТСН.

Офіційна версія – пара переїздить у зв'язку з очікуваним поповненням в сім'ї і мовляв тепер їм потрібно більше місця. Неофіційні версії більш цікавіші. Так, одні інсайдери говорять, що у принца Гаррі часто виникають суперечки з братом принцом Вільямом. Інші джерела свідчать, що конфліктують королівські невістки Меган та Кейт.

Проте, ймовірніше всього Гаррі та Меган переїжджають, оскільки не бажають виставляти своє життя на показ, як це роблять Вільям і Кейт. Так, кажуть, що принц Гаррі не хоче, щоб його майбутня дитина перебувала під постійним наглядом репортерів і відчувала себе золотою рибкою в акваріумі. Адже, незважаючи на охорону та високі паркани юні принц Джордж і принцеса Шарлотта постійно потрапляють у об'єктиви папараці.

Проте, за законом королівської сім’ї Гаррі має право на більш закритий спосіб життя, оскільки на престол претендує його брат Вільяма, який є другим у черзі на трон після свого батька Чарльза. Гаррі ж в даний час – шостий в лінії спадкоємців престолу Сполученого королівства.

Гаррі та Меган

До слова, практика відсіювання другорядних членів королівської сім’ї у Британії не рідкість. Так, світові ЗМІ активно висвітлюють життя первістка Елизавети ІІ Чарльза, проте досить рідко пишуть про принцесу Анну, принца Ендрю та принца Едварда, – інших, молодших дітей королеви.

Також говорять, що у новому будинку в Фрогмор-хаус разом із принцом Гаррі і Меган Маркл, окрім няньок буде жити і мама герцогині, 62-річна Дорія Рагланд, яка допомагатиме подружжю з новонародженим малюком. Там їй виділять окремий флігель, щоб вона відчувала себе максимально комфортно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донька Джекі Чана вийшла заміж за свою подругу 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Світ, чутки
В тему