26 Листопада 2018
Новини

У Луцьку частину мешканців залишать без тепла

У Луцьку частину мешканців залишать без тепла

В обласному центрі Волині відбудеться тимчасове припинення послуг з гарячого водопостачання та централізованого опалення на ділянках вулиці Володимирської та проспекту Соборності.

Про це повідомляє Адміністрація ДКП «Луцьктепло».

25 листопада спеціалісти ДКП "Луцьктепло" провели роботи з ліквідації витоку на тепловій мережі до житлового будинку на вул. Володимирській, 95. У зв'язку з цим тимчасово припинено надання послуг з гарячого водопостачання та централізованого опалення для будинків 95, 95-а, 95-б і 96.

Виконання робіт продовжиться й сьогодні, 26 листопада. Орієнтовно до кінця дня роботи будуть завершені, а послуги відновлені.

Сьогодні також розпочався монтаж запірної арматури на аварійній ділянці теплової мережі Ø530 мм на вул. Кравчука (поблизу Варшавського ринку). На період виконання робіт тимчасово буде припинено надання послуг з ЦО та ГВП на житлові будинки, приєднані до центрального теплового пункту на пр. Соборності, 40.

Очікуваний термін відновлення послуг - 27 листопада. В «Луцьктепло», зазначили, що на період проведення робіт нарахування на ненадані послуги проводитись не будуть.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лучани шоковані: в місяць за гарячу воду доведеться заплатити майже 1 300 гривень!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему