22 Листопада 2018
Новини

Відома луцька «критикеса маршруток» запустила флешмоб (фото)

Відома луцька «критикеса маршруток» запустила флешмоб (фото)

Луцька активістка Ольга Теслюк, яка відома своїми дописами у соцмережі про якість сервісу перевезення громадським транспортом у місті, запустила флешмоб для луцьких маршрутників. Акція називається «Впусти на переднє сидіння – отримай журнал».

Ольга, яка працює в редакції популярного в обласному центрі журнального видання «Твій Стиль» в оригінальний спосіб заохочує кермувальників громадського транспорту дозволяти пасажирам сидіти «у святая святих» кожного маршрутного автобуса – на передньому сидінні біля водія.

Зазвичай цю віп-зону луцькі маршрутники, які на надто люблять сусідство з пасажирами, відгороджують від решти салону ланцюжком  чи мотузкою, подібно до того, як захищають музейні експонати від небезпечного наближення до них відвідувачів.

Та «автобусний критик» придумала, як задобрити шоферів – щоразу залишає їм примірник яскравого журналу. І за цією ознакою її знайомі вже почали відстежувати, якою маршруткою їхала Оля: на це безпомильно вказує випуск «Твого стилю», залишений на коврику для грошей біля водійського місця. Про це пожартувала у «Фейсбуку» колега Ольги Теслюк – Катерина.

Ольга Теслюк

«Відразу видно маршрутки, у яких їздить Оля???? Журнал "Твій Стиль" для слухняних водіїв????
Флешмоб #впустинаПершесидіння #отримайжурнал»,  – написала дівчина на сторінці в коліжанки й опублікувала фотодоказ.

Луцьк маршрутки

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, Фото
В тему