22 Листопада 2018
Новини

Медведчук злітав до Путіна: на поклін до кремівського карлика і по інструкції

Медведчук злітав до Путіна: на поклін до кремівського карлика і по інструкції

Навіщо путінський Кум обхідними шляхами злітав у Сочі.

Чому путінський кум Медведчук «мотнувся» літаком до Сочі в РФ під час перебування там Кремлівського Карлика? Отримував інструкції перед президентськими виборами в Україні, які неухильно наближаються?

У вівторок, 20 листопада, в українських ЗМІ з’явилася інформація про те, що Віктор Медведчук літав до російського міста Сочі, де в той момент саме перебував президент держави-агресора Володимир Путін. Якраз проводив «нараду з воєнної тематики», згідно з повідомленнями в російських медіа.

Група «Інформаційний спротив» провела власне дослідження і з’ясувало, навіщо Путінський кум їздив до Сочі. На поклін за інструкціями?

Так, в «ІС» встановили, що Медведчук вилетів до РФ через територію білорусі і Росії на персональному літаку Dassault Falcon 900 EX, бортовий номер якого «P4-GEM». За даними групи, візит українського політика до Росії був тісно пов’язаний із тим, що Кремль робить ставку на створену протиприродним шляхом (у спосіб болісного розколу Опоблоку) «Опозиційну платформу – за життя», яка висуватиме на президентських виборах «головного кандидата в президенти від Південного Сходу України» Юрія Бойка і намагатиметься мобілізувати для підтримки останнього електорат в цій частині країни. І саме Медведчук є «смотрящим» Путіна в новоспеченій політсилі ОПЗЖ і куруватиме цей «реванш п’ятої колони» в Україні, що ретельно планується Москвою.

Як припускають в «Інформаційному спротиві», родич російського диктатора прибув у Сочі обговорити із кумом останні політичні перипетії та перестановки в проросійських силах українського політикуму.

Нагадаємо, днями із «Опоблоку» вигнали видних екс-«регіоналів» Бойка та Льовочкіна. Ще раніше була створена так звана «Опозиційна платформа – за життя», на чолі якої стали Бойко та Рабинович. Також уже звучали заяви про намір створити однойменну депутатську групу у ВР, куди увійдуть депутати «Опоблоку». Таким чином проросійський «Опозиційний опоблок» після розколу кане в небуття як політсила.

Видно, саме, щоб обговорити ситуацію, яка склалася, Медведчук і гайнув обхідними шляхами у Сочі. Щоби прозвітувати перед кремлівським господарем, узгодити з тим свої подальші дії на порозі виборчої гонки в Україні, отримати конкретні установки до дій.

За даними джерел «ІС», Медведчук прибув до штабу російського агресора 20 листопада, пробув там добу і в ніч на 21-е вилетів назад.

Уже з огляду на цей візит можна не сумніватися, що Кремль у своєму втручанні в українські вибори робитиме ставку на «Опозиційну платформу». Учасники останньої вже зараз амбіційно заявляють, що стануть після парламентських виборів найбільшою фракцією ВР. А засновник ОПСЖ Юрія Бойка, який балотуватиметься в президенти, підтримають проросійськи налаштовані регіони Південно-Східної України.

Чому ж на аудієнцію до ВВП вирушив саме Медведчук? За даними «ІС», саме він є «смотрящим» від Москви всередині ОПСЖ. У всіх рішеннях керівництва політсили останнє слово завжди залишатиметься за ним. До того ж формальне перебування його в керівництві ОПЗЖ має сигналізувати всьому проросійському електорату, що це єдина «скрєпна» партія, адже в цьому проекті особисто бере участь кум Путіна.

Медведчук у Сочі полетів, щоб у присутності головнокомандувача країни-агресора та його силовиків скласти план дій з ціллю, аби при владі в Україні в підсумку опинилися персоналії, якими керуватимуть із Москви.

Висновки: ця термінова і таємна подорож Медведчука до Сочі мала на меті відзвітуватися перед Путіним про уже виконану роботу з реалізації російської стратегії зі втручання в вибори в Україні. А також докласти про оперативну обстановку. І втілювати вказівки кума Медведчук почне невідкладно, в цьому можна не сумніватися.

переліт Медведчука

Медведчука відстежили

Путінський кум

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна
В тему