20 Листопада 2018
Новини

Яка ви жінка за знаком зодіаку

Яка ви жінка за знаком зодіаку

Представниці прекрасної статі – найпотужніше джерело емоційних переживань чоловіків. Саме жінки здатні розбурхувати уяву, змінювати світ одним тільки поглядом, рухом. Хтось зачаровує своєю загадкою і вогнем пристрасті, що йде зсередини, а хтось – просто вірний та відданий… 

Пропонуємо доволі цікавий рейтинг, яка ви жінка за знаком зодіаку:

Перше місце - Стрілець. Жінки Стрільці - прекрасні бойові подруги. Все, що потрапляє до них у руки, вони намагаються поліпшити, в тому числі і чоловіків. Якщо вам попадеться Стрілець, вас чекає повний апгрейд - в її руках ви станете кращою версією себе самого. Вона дуже безкорислива і щедра людина, яка потреби інших ставить вище власних.

Друге місце - Риби.  Спочатку жінка Риба може здатися сором'язливою. Але, повірте: ця книга варта того, щоб її прочитати. Вона - надійний і вірний партнер, ви завжди можете покластися на неї, довірити їй свої найзаповітніші мрії і таємниці. Вона чудово розбирається в людях і буквально читає ваші думки. Саме тому жінка Риба завжди обережно висловлює свою думку, щоб нікому не зробити боляче.

На третьому місці жінка Козеріг, яка ніколи не включить задню в стосунках. Якщо вона вирішила зв'язати з вами своє життя, вважайте - це назавжди. Складно знайти більш відданого і вірного партнера. Проте, з нею важко буває ужитися - вона за своєю природою перфекціоніст і невротик.

Четверте місце. Знайомство з Терезами завжди обіцяє удачу. Ваги - безпрограшний варіант. Це один з найщиріших знаків Зодіаку. З ними весело і легко, Ваги завжди на позитиві, їм хочеться, щоб всі люди навколо були такими ж щасливими. Проте, контролюйте свою мову поряд з Терезами. Їх легко образити, навіть найлегше зауваження може зачепити таку жінку.

На п’ятому місці Близнюки. У жінок цього знаку зодіаку позитивних і негативних якостей приблизно порівну. З нею вам ніколи буде сумувати і нудьгувати, але характер у неї не такий простий, як здається на перший погляд.  Більшу частину дня жінка-Близнюк весела, турботлива, спокійна. Але у Близнюків є і темна сторона - її ретельно приховують від сторонніх очей. До пори до часу.

Золота серединка - жінка Водолій. Вона не претендує на звання кращої дружини, подруги і мами, але у неї є свої переваги. З ними можна знайти спільну мову і навіть побудувати міцні відносини. Але все може зіпсувати їх ексцентричний характер. Їх спокій оманливий. Але що точно, то з ними вам не буде нудно. Проте пам’ятайте, ці жінки дуже свободолюбові. Якщо вона у чомусь відчує тиск, то просто піде від вас.

фото знаки зодіаку

На сьомому місці дівчина Лев - не найвдаліший варіант на роль подружки. Пам'ятайте: у неї завищена самооцінка, а значить і вимоги до потенційного кандидата в чоловіки теж завищені. Вони будуть чекати від вас яскравих романтичних вчинків - як в кращих фільмах про любов. Щоб догодити їм, доведеться попітніти. При цьому не чекайте миттєвого результату.

На восьмому місці жінки Раки - добрі і чуйні панянки. Вони дуже чутливі, їх легко зачепити і поранити, сльози для них - звичайна справа. Така поведінка може відштовхувати оточуючих. Ці жінки потайливі і замкнуті, їм складно будь-кому довіритися - у них дуже крихке серце і складний внутрішній світ.

Дев’яте місце. Будувати відносини з жінкою Тельцем - випробування не для людей зі слабкими нервами. У Тельців відносини, сім'я, любов займають передостаннє місце в списку головних життєвих пріоритетів. Вони можуть з легкістю і без жалю розпрощатися з партнером після 10 років шлюбу. Будьте обережні з ними!

Десяте місце. Наполеглива! Ось як можна охарактеризувати дівчину Овна одним словом. Їй потрібно все і відразу. Такий підхід відлякує людей, особливо тих, хто не готовий на першому ж побаченні говорити про майбутнє весілля і дітей. Овни дуже вперті. За ними складно погнатися. Вони хочуть отримати від життя все, навіть якщо вам це не подобається.

На передостанньому місці жінки Діви - дуже привабливі і сексуальні панночки. Але їм дуже важко догодити. Вони надзвичайно вимогливі - до себе і до свого партнера. Діви здатні одружити на собі будь-кого:  їм потрібно перейти на новий рівень відносин, а значить доведеться йти до шлюбу.

Замикають рейтинг Скорпіони.  Остерігайтеся жінок, що народилися під знаком Скорпіона. Біжіть від них світ за очі. Як тільки почнете закохуватися в Скорпіона, згадайте: вони байдуже ставляться до людей і їхніх почуттів. Їм подобається все і всіх контролювати, від них віє холодом і відчаєм.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему