17 Листопада 2018
Новини

Мати хворої на гепатит С дівчинки благає про допомогу, бо навіть їсти не має що

Мати хворої на гепатит С дівчинки благає про допомогу, бо навіть їсти не має що

Маленька Марійка Калитка прожила на світі всього 3 роки, та вже знає, що таке біль та відчай. Нещодавно лікарі виявили у дівчинки гепатит С.

Мати хворої малечі, Тетяна Калитка, мешканка міста Горішні Плавні, що на Полтавщині, звернулася по допомогу до усіх небайдужих, адже немає грошей, аби кормити доньку, платити за комунальні послуги та лікувати хвору.

хвора марійка калитка

«Прошу, допоможіть, люди добрі! Я з дитям у дуже важкому становищі. Нам немає на що жити. Та ще у доньки виявили гепатит С. Дитину треба повезти на обстеження в дитячу обласну лікарню та купити ліки для підтримуючої терапії, щоб хвороба не прогресувала. Це обстеження майже безкоштовне, але минулого разу на ліки та аналізи у Сінево вийшло майже 3000 гривень, Ці гроші мені взяти ніде, навіть харчування весь час має бути дієтичне.

Лікарі попереджують, що у дітей ця хвороба може швидше, ніж у дорослих, викликати цироз печінки та рак. Іi треба хоча б ліками підтримувати печінку і їздити кожні півроку на обстеження.

На це все я не маю коштів,  навпаки маю великі борги та прострочку по кредитці. Також дуже великі борги за комунальні платежі. Розрахуватись с боргами не маю ніякої можливості.

марійка калитка хвора на гепатит с

У садочок дитина не ходить, тому зараз постійної роботи не маю, і тих заробітків, що маю, дуже не вистачає на життя. Тому прошу, якщо ви маєте можливість, допоможіть будь ласка, чим зможете. Я маю картку у ПриватБанку 5169 3600 0266 2322 Калитка Тетяна.

Буду щиро вдячна за кожну копійку допомоги в цей важкий час. Благаю відгукніться заради Бога, не будьте байдужі!»

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему