17 Листопада 2018
Новини

У відділеннях «Укрпошти» не буде політичної реклами, щоб не вирішувати, хто з політиків буде висіти над туалетом

У відділеннях «Укрпошти» не буде політичної реклами, щоб не вирішувати, хто з політиків буде висіти над туалетом

Політична реклама не буде розміщуватись у жодному відділенні «Укрпошти». Про це заявив Ігор Смілянський, генеральний директор ПАТ «Укрпошта», закривши послугу надання площ під розміщення політичної реклами.

«Я зробив це, аби не вирішувати, хто з політиків має висіти над туалетом, праворуч, ліворуч. Укрпошта має займатися своїми обов’язками. А люди, коли заходять на наші відділення, могли відчути нормальну атмосферу», - заявив Смілянський.

За словами гендиректора, «Укрпошта» має стати нормальною бізнес-організацією, а не перетворитися на агітаційні пункти. При цьому він не заперечує проти розповсюдження агітаційних  листівок політичного характеру поштовиками.

«Якщо нам заплатять за розноску агіток – будь ласка. Це ж наша робота», - прокоментував гендиректор «Укрпошти».

Проте перед тим, як давати завдання своїм працівникам розносити політ-матеріалами за зазначеними адресами, Смілянський пообіцяв переглядами кожен з них.

Нагадаємо, що в «Укрпошті» працює 76 тисяч працівників, з яких 33 тисячі виконують роботу листонош. По всій країні нараховується 10,6 тис. відділень, в яких надаються більше 50 видів послуг.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна
В тему