15 Листопада 2018
Новини

В Одесі померла жінка, яка на ходу випала із автобуса

В Одесі померла жінка, яка на ходу випала із автобуса

В Одесі померла Олена Василенко, яка кількома днями раніше випала із переповненої маршрутки в Одесі. Нагадаємо, стався трагічний інцидент минулої суботи, 10 листопада. Жителька села Нерубайське їхала на роботу, коли на швидкості відкрилися двері громадського транспорту і вона вивалилася на дорогу. Ішлося в сюжеті ТСН.

Двері старого «пазика» під натиском людей просто розчахнулися на ходу, і 41-літня жінка вивалилася на асфальт. Дістала важку травму голови.

Лікарі до останнього вели боротьбу за життя пацієнтки, та одержана нею травма голови була дуже тяжка. З місця подій потерпілу до шпиталю доставили уже в непритомному стані, їй одразу провели операцію, та із коми жінка так і не вийшла.

Шофера, який кермував злощасним автобусом, від роботи відсторонили. Маршрутку помістили на штраф-майданчик для слідчих дій. Відкрито кримінальне провадження за фактом порушення Правил дорожнього руху, та після смерті потерпілого воно, ймовірно, буде перекваліфіковане. Тоді маршрутнику «світитиме» реальний тюремний строк.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: кримінал, Україна
В тему

Останні матеріали