14 Листопада 2018
Новини

У Росії водій збив матір з малюком, а потім зачинився у авто, бо боявся, що поб’ють

У Росії водій збив матір з малюком, а потім зачинився у авто, бо боявся, що поб’ють

У Єкатеринбурзі (Росія) сталася жахлива ДТП. Водій автомобіля Honda CR-V близько 9:00 (6:00 за київським часом) збив на тротуарі трьох пішоходів. Серед потерпілих є дитина, яка на момент удару була у колясці і мати.

Про це повідомляє сайт «life.ru».

Володимир, водій Honda CR-V, 1968 р.н., імовірно, щоб об'їхати пробку, виїхав на пішохідну зону. В результаті протаранив ганок магазину, огороджувальні елементи, збив пішоходів і врізався в освітлювальний стовп. Постраждало три людини: хлопчик у віці двох років, його мама, яка стояла з коляскою на перехресті, і чоловік.

«Дитина від мами метра на три відлетіла і впала практично на дорогу. Малюк заворушив ногами, тоді ми зрозуміли, що він живий. Перша "швидка" забрала дитину. Потім приїхала друга, ми показали, де мама лежить. Маму допомогли занести чоловіки-очевидці на ношах у машину», – розповів журналістам очевидець.

ДТП у Єкатеринбурзі

Він додав, що водій візуально не постраждав. Руки-ноги були цілі, він замкнувся в машині і боявся виходити, щоб його не побили.

Дворічний хлопчик в стані коми, у 29-річної матері діагностований перелом хребта, вони обидва в тяжкому стані перебувають у лікарні.

Водій кросовера не отримав серйозних травм і знаходиться на місці події в шоковому стані. У поліції розповіли, що винуватець аварії отримав права в 1999 році, у нього є два штрафи.

ДТП у Єкатеринбурзі

«При опитуванні він пояснив, що на пішохідній зоні нібито переплутав педалі газу і гальма, так як Honda – машина з автоматичною коробкою передач», – зазначив представник регіонального ГУ МВС РФ.

ДТП у Єкатеринбурзі

Проводиться перевірка, за її результатами буде прийнято рішення.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, кримінал
В тему