12 Листопада 2018
Новини

З ким далі битиметься Усик

З ким далі битиметься Усик

Після легендарної перемоги над британським боксером Тоні Белью український боксер сказав. що хоче відпочити, провести рік вдома і побути з дітьми, з родиною та відновитися після дуже насиченого року спортивних досягнень.

Проте відразу після бою спортивні коментатори почали задаватися питаннями: а з ким далі битиметься непереможний Усик?

«З Усиком хочуть зустрінеться багато сильних бійці. Тому, я впевнений, що з підбором опонента проблем не буде. Ділліан Вайт, Дерік Чісора, Олександр Повєткін, Джозеф Паркер, Карлос Такам - у суперважкій вазі багато бійців. Я думаю, що команда Усика захоче провести сильний бій в суперважкій вазі та у підсумку кинути виклик чемпіону світу», - сказав промоутер українського боксера Едді Хірн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Після бою Усик і Беллью обмінялися компліментами (відео)

За інформацією спортивних ЗМІ, метою Усика є перемога над чемпіоном світу у важкій вазі (понад 90,7 кг), британцем Ентоні Джошуа, яка вивела б його в число найсильніших боксерів в історії.

Бій з Белбю був попередньою умовою виходу на ринг з Джошуа.

Усик після бою з Белью

Нагадаємо, 11 листопада на рингу зійшлися українець Олександр Усик і британець Тоні Беллью. Бій проходив в англійському місті Манчестер на стадіоні Manchester Arena. На кону в українця стояли чотири пояси за версіями: WBC, IBF, WBO, WBA super і The Ring.

У восьмому раунді Олександр потужнішим лівим боковим ударом нокаутував Беллью. Відтак, абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик здобув яскраву перемогу нокаутом над британцем Тоні Беллью та залишив усі пояси собі, здобувши ще один престижний пояс журналу The Ring.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: спорт
В тему

Останні матеріали