11 Листопада 2018
Новини

Киянка продавала замість таблеток для схуднення психотропні речовини

Киянка продавала замість таблеток для схуднення психотропні речовини

Днями правоохоронці затримали панянку, яка в Інтернеті приторговувала психотропними речовини, видаючи їх за таблетки для схуднення, – пише «replyua.net».

Люди, які купували в неї таблетки замість ліків від ожиріння отримували сибутрамін, – заявили журналістам в прес-службі київської поліції.

Варто зауважити, що вищевказані психотропні речовини дійсно іноді призначають особам, які страждають від зайвої ваги. Однак препарати, в складі яких він міститься, заборонені до продажу в Україні. Не дозволяють ними торгувати і в багатьох інших країнах світу, оскільки вченим вдалося довести негативний вплив препарату на серцево-судинну систему організму людини.

«В ході досудового слідства задокументовано факт збуту 62 капсул зазначеного препарату, в якому, згідно з висновком експерта, маса сибутраміну становить 0,521 м.. Вартість "препарату для схуднення" становила 500 грн за 30 капсул», – сказано в повідомленні прес-служби.

У повідомленні також йдеться, що у домі 35-річної жінки було проведено обшук, під час якого правоохоронці вилучили 31 блістер, в якому містився вищевказаний продукт.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: кримінал, Україна, київ
В тему