10 Листопада 2018
Новини

Три трупи у страшній автокатастрофі на Рівненщині: бусик розплющило об автоцистерну (фото)

Три трупи у страшній автокатастрофі на Рівненщині: бусик розплющило об автоцистерну (фото)

У Рівненській області сталася моторошна ДТП, у якій загинуло троє людей.

Про смертельне зіткнення мікроавтобуса та порожньої автоцистерни повідомляє ДСНС у Рівненській області. Інцидент стався в суботу, 10 листопада, близько 14:00. На номер «101» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на автодорозі Київ–Чоп поблизу села Пустоіваннє Радивилівського району з участю вантажного автомобіля DAF та мікроавтобуса Volkswagen T4 Transporter.

смертельна ДТП

Правоохоронці ГУ НП у Рівненській області на місці автокатастрофи встановили, що кермувальник мікроавтобуса з невідомих причин виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся із бензовозом. Від удару цистерну, яка була порожньою, відкинуло у кювет, де вона перевернулася. Водій вантажівки, 36-річний житель Радомишля, отримав перелом ноги та численні забої. Був госпіталізований у Радивилівську ЦРЛ.

ДТП Рівненщина

Внаслідок аварії 36-річний водій буса, житель Рівного, та двоє його пасажирів – подружжя рівнян 37 та 45 років – від отриманих травм загинули на місці. Із понівеченої машини їхня тіла діставали рятувальники, а також очистили проїжджу частину від розлитого внаслідок ДТП палива і мастила.

моторошна аварія

Відомо, що поточного року патрульні тричі складали на загиблого рівнянина адміністративні матеріали за керування автомобілем напідпитку. Чи був водій буса нетверезим і цього, фатального для себе та своїх пасажирів, разу – з’ясують судмедексперти.

аварія Рівненська область

троє загиблих

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Одещині впала в кому дівчина, яка вивалилася крізь двері автобуса

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: кримінал, рівне, Фото
В тему

Останні матеріали