10 Листопада 2018
Новини

Зовсім молодесенький: на фронті загинув 19-літній боєць

Зовсім молодесенький: на фронті загинув 19-літній боєць

Назвали ім’я одного із двох військовослужбовців, які загинули у боях на Донбасі минулої доби.

У зоні проведення Операції об’єднаних сил за минулу добу, 9 листопада, Україна понесла втрату одразу двох бійців. Стало відоме ім’я одного із військових, полеглих у вчорашніх боях на Донбасі. Це уродженець села Дегтярівка Новгород-Сіверського району Чернігівської області Іван Воробей, 1999 року народження. Зовсім молодий, йому було всього 19 років.

Про загибель Вані повідомив Чернігівський військовий комісаріат.

Повідомляється, що в ООС Іван служив заступником командира – навідником-оператором гірсько-штурмової роти 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади ЗСУ.

загинув боєць ООС

Нагадаємо, за минулу добу на Світлодарському напрямку поклали голови двоє українських бійців, ще двоє військовослужбовців отримали поранення. Імовірно, підвищена інтенсивність обстрілу бойовиками позицій Збройних сил України пов’язана із підготовкою кремлівських маріонеток у псевдореспубліках «ЛНР» і «ДНР» до фейкових виборів: Москва хоче поставити в окупованих районах України своїх нових ставлеників, щоб усунути ті фігури, які безпосередньо пов’язані із воєнними злочинами РФ на східних землях України.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: кримінал, Україна
В тему