8 Листопада 2018
Новини

Усик перед боєм з Белью застосовує «чорну магію» (фото, відео)

Усик перед боєм з Белью застосовує «чорну магію» (фото, відео)

Абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик вийде на ринг проти екс-чемпіона Тоні Белью 10 листопада у Великобританії.  Зараз він уже прибув до Манчестера, де активно готується до бою.

Українець буде захищати всі свої пояси – WBA, WBC, WBO, IBF, а також пояс журналу The Ring.

Крім тренувань, Усик встигає дивувати ще й своїми незвичайними здібностями.

Промоутер Едді Хірн на своїй сторінці в Instagram опублікував відео, на якому Олександр демонструє незвичайний фокус. Боксер утримує мобільний телефон на долоні, при цьому не тримає його пальцями і обертає руку в різні боки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Усик стане найкращим боксером року?

Вболівальників вразив цей трюк. «Чорна магія … Цей хлопець використовує свою диявольську силу, щоб вигравати бої. Автоматична дискваліфікація», – такі коментарі залишали під відео.

Усик тренується перед боєм Белью

Нагадаємо, що рефері в поєдинку Усик – Белью буде досвідчений суддя Террі О’Конор, який є співвітчизником Белью. Зазвичай титульні поєдинки повинен обслуговувати рефері з нейтральної країни. Але Усик вирішив не відмовлятися від послуг досвідченого фахівця і дав свою згоду на те, щоб поєдинок розсудив британський рефері.

Примітно, що раніше Володимир Кличко відмовився від послуг О’Конора перед його боєм з британцем Ентоні Джошуа. Він, на відміну від Усика, побажав нейтрального рефері.

Букмекери про бій Усик-Белью

До речі, лишень за тиждень до поєдинку в Манчестері букмекери несподівано знизили шанси українського боксера на перемогу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Усик-Белью: хто завершить кар'єру після бою?

Зокрема, ставки на перемогу українця приймаються із коефіцієнтом 1,17 (було 1,14). Нічия оцінюється котируванням 29,00. А показники на успіх британського боксера як і раніше досягають рівня 5,50.

Усик тренування перед поєдинком Белью

При цьому аналітики впевнені, що бій завершиться достроково. На відповідну позицію можна поставити із коефіцієнтом 1,53. Водночас котирування на перемогу Усика нокаутом рівні 1,91.

Де дивитися поєдинок Усик-Белью

Чемпіонський бій  Олександр Усик — Тоні Белью в Україні у прямому ефірі покаже телеканал «Інтер». Орієнтовний початок бою — о 23:00 за київським часом.

Також поєдинок можна подивитися на офіційному інтернет-трансляторі в Україні FightingVision.com.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: спорт, Україна, Відео
В тему