8 Листопада 2018
Новини

Втомилася від чоловіків: Демі Мур стала лесбіянкою

Втомилася від чоловіків: Демі Мур стала лесбіянкою

56-річна американська актриса Демі Мур, відома завдяки роботам у таких фільмах як «Привид», «Викриття», «Стриптиз» та «Солдат Джейн», зустрічається з стилісткою з Сербії Машею Мандзукой.

Про це повідомляє портал Radar Online з посиланням на власне джерело.

За словами інсайдерів, 56-річна артистка зустрічається з 43-річною стилісткою вже два роки. Також повідомляють, що жінки настільки близькі, що разом виховують доньку сербки – Румі. Також у Маші є п'ятирічний син. У своєму автомобілі Lexus Демі навіть встановила дитяче крісло – спеціально для дівчинки.

«Демі – ніби друга мати для малюка Маші», – повідало джерело.

У липні минулого року Мур відвідувала Машу в Белграді. Однак більше часу вони проводять у США. Подейкують, Мур вже навіть познайомила кохану зі своїми доньками. А минулого Різдва вони провели вихідні разом на курорті в Айдахо.

Демі Мур стала лесбіянкою

Демі Мур стала лесбіянкою

ЧИТАЙТК ТАКОЖ: Демі Мур закохана у Бреда Пітта і чекає на взаємність

Однак заяви про свою нетрадиційну сексуальну орієнтацію Мур досі не робила.

Фанати ж стверджують, що зовсім не здивовані зміною сексуальних і душевних уподобань актриси, адже за її плечима вже три розлучення та сотня невдалих побачень. Так, актриса була заміжня за рок-музикантом Фредді Муром з 1980-го по 1985 рік. З 1987-го по 2000-й – жила з актором Брюсом Віллісом. У цьому шлюбі вона народила трьох дочок. У 2005 році Мур вийшла заміж за молодшого від неї на 16 років актора Ештона Кутчер, з яким розлучилася у 2011-му. З кожним своїм колишнім акторка зберегла дружні стосунки та часто спілкується з їхніми сім’ями.

Демі Мур з сімєю

Не вдавалося їй побудувати стосунки і з музикантом Шоном Фрайдеєм, арт-дилером Віто Шнабелем і ресторатором Гаррі Мортоном, які годилися їй у сини. Також, за даними інсайдерів, її пов’язували теплі стосунки із 25-річним співаком Ніком Джонасом.

До слова, це не перший роман, який приписують Мур, проте один з небагатьох який можуть підтвердити численними фото.

Так, деякий час ходили чутки про те, що Демі допомагає Бреду Пітту пережити розлучення з Анджеліною Джолі. І мовляв на цьому фоні у акторів-друзів виникнули почуття один до одного. А кілька місяців тому публіка смакувала чутками про те, ніби Демі поклала око на молодшого брата герцогині Кембриджської Кейт Міддлтон.

Демі Мур та Бред Пітт

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Втомлений і постарілий: Бред Пітт налякав публіку зовнішністю

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Світ, чутки
В тему