7 Листопада 2018
Новини

Покійник переміг у виборах до Конгресу в США

Покійник переміг у виборах до Конгресу в США

6 листопада в США відбулися проміжні вибори в обидві палати американського Конгресу. Американці переобрали повний склад Палати представників.

Від округу у штаті Невада переміг представник від республіканців Девід Хоф. Перемогти власнику семи борделів не завадив навіть той факт, що на момент голосування він був мертвий

Власник борделю та зірка реаліті-ТБ, який помер у жовтні 2018 року, переміг на виборах від 36-го округу у Неваді.Він був кандидатом від республіканців. Про це у середу, 7 листопада, пише Associated Press

Виборчі дільниці були обклеїні повідомленнями про його смерть, але він вдало проходив всі етапи. Денніс Гоф на виборах змагався проти вчительки Лесі Романов.

Тепер посадовці округу мають призначити республіканця, який тимчасово займе його місце в представницькому органі.

Гофа знайшли мертвим 16 жовтня після того, як він провів вихідні святкуючи 72-ий день народження на своєму ранчо у годині їзди від Лас-Вегаса. 

Власник борделю отримав підтримку від наближеного до Трампа радника Роджера Стоуна і активіста, який виступає за зниження податків Гровера Норквіста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як результати виборів до Конгресу США вплинуть на Трампа та його політику.

Округ у якому балотувався Гоф межує з Каліфорнією і Ютою і включає Національну зону безпеки Невади – місце, де колись проводились ядерні випробування.

Ім’я померлого опинилося у бюлетені, оскільки за законом його вже не можна було виключити за такий короткий термін до голосування.

Чоловік володів мережею публічних будинків у Неваді - єдиному штаті у США, у якому дозволяється їм легально працювати. Він також брав участь у кількох епізодах дорослого реаліті-шоу "Бордель" ("Cathouse") і написав книгу під назвою "Мистецтво сутенерства", схожу на книгу Трампа "Мистецтво угоди". 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Світ
В тему