7 Листопада 2018
Новини

«Поцілуй у дупу нас!»: українські нардепи написали лист «московському чорту»(фото, відео)

«Поцілуй у дупу нас!»: українські нардепи написали лист «московському чорту»(фото, відео)

Сьогодні з трибуни у Верховній раді група українських нардепів зачитала лист, який вони написали до російського президента Володимира Путіна у відповідь на санкції, що їх запровадила Росія тиждень тому.

Нагадаємо, в список Кремля увійшли прізвища більше 120 українських депутатів.Там є представники різних фракцій, найбільше - 44 народних депутати - від фракції «Блок Петра Порошенка». Всього у списку більше трьох сотень українців та десятки компаній. 

Для повторення історичної події - написання зухвалого листа главі ворожої держави - українські депутати одягнулися  в козацькі костюми та вишиванки.

І хоча цей «документ» символічний, він викликав бурхливу реакцію в пересічних українців.

Українські нардепи - лист Путіну

Його автор, нардеп від БПП Олексій Гончаренко закликав усіх колег, хто ще не підписався під зверненням, долучитися і разом відправити його до Росії.

«Колись, іще в 17-ому столітті, запорожці одному загарбнику - султану - відповіли своїм славновідомим листом. Його текст повністю підходить, щоб нам відповісти сьогодні Путіну», - пояснив Гончаренко і зачитав лист.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські санкції проти України: повний перелік українців та компаній 

Разом з ним до трибуни вийшли також народні депутати Олег Барна, Богдан Онуфрик і Григорій Тіміш. Наразі відомо, що історичний «Лист до Путіна" підписали також Рефат Чубаров, Григорій Шверк, Олександр Співаковський, Владислав Севрюков та Ігор Артюшенко.

Лист Путіну від українців

Нагадаємо, на початку листопада голова уряду РФ Дмитро Медведєв підписав постанову, що вводить «спеціальні економічні заходи» щодо 322 громадян та 68 компаній з України.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна, Відео
В тему

Останні матеріали