6 Листопада 2018
Новини

Анджеліна Джолі готова відпустити старшого сина

Анджеліна Джолі готова відпустити старшого сина

Старший син Анджеліни Джолі Меддокс планує здобувати вищу освіту в Південній Кореї. Про це повідомляє журнал People.

Нещодавно 43-річна актриса і посол доброї волі ООН Джолі разом зі старшими синами – 17-річним Меддоксом і 14-річним Паком вирушили в Південну Корею, щоб старший подивився на університетські кампуси в Сеулі.

У 2019 він хоче виїхати з дому для здобуття вищої освіти. До слова, Меддокс вже давно має намір покинути батьківський дім та навчатися у Кореї, адже за даними джерела, вже багато років вивчає цю мову та культуру цієї країни. Досі не повідомили, який саме факультет вибрав Меддокс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анджеліна Джолі і Бред Пітт нарешті поділили дітей 

Багатьом цікаво, як будуть складатися відносини хлопця з іншими студентами в університеті, адже він, як і його брати і сестри, проходив домашнє навчання, яке не передбачає спілкування з однолітками.

Анджеліна Джолі з сином

Нагадаємо, що Анджеліна забрала Меддокса з сирітського будинку в Камбоджі в 2002 році, коли йому було сім місяців. Його мама померла при пологах, про батька нічого не відомо.

Анджеліни Джолі з сином Меддоксом

За даними ЗМІ, актриса дуже пишається сином і одночасно засмучена тим, що він поїде від неї.

Проте, як писали раніше ЗМІ, Джолі і так мала попрощатися з сином, оскільки той мав намір жити з батьком, хоча до розлучення у Меддокса були досить напружені стосунки з Піттом.

Анджеліни Джолі та Меддокс

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Світ, Відео
В тему