6 Листопада 2018
Новини

У Вінниці переполоху наробив «качиний терорист» (відео, фото)

У Вінниці переполоху наробив «качиний терорист» (відео, фото)

Близько тисячі гумових качечок – героїв популярного колись мультсеріалу «Качині історії» – жителі Вінниці виявили у міському парку.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

Іграшки були фігурно розкидані по алеї і навколо дитячого майданчика. Попервах перехожі сахалися від скупчення забавок: вінничани навіть запідозрили вибухівку всередині резинових качок. Та остерігалися недовго: пересвідчившись, що загрози від цих предметів нема, люди стали розбирати дармові іграшки додому. Тепер у Вінниці шукають організаторів такого «качиного нашестя».

Сотні гумових каченят та песиків окупували парк за одну ніч. Іграшками була всипана бруківка навколо дитячої гірки. Свідок Роман Ковальський розказує: «В основному Скруджі МакДаки, в капелюшках качечки, десь десять різновидів. Були так фігурно розсипані…».

Комунальники такій витівці невідомих «качиних терористів» не зраділи: двірникам довелося те все розсипане добро збирати. Спершу таке видовище працівників комунальної сфери, які побачили навалу каченят першими, збентежила:

«Виникла оце думка, що, може, вони або чимось побризкані, або отруєні. Може, дійсно, міг бути якийсь вибуховий пристрій», – кажуть.

Виявивши, що всередині фігурок не те що тротилу, а й пискавок немає, почали збирати іграшки у целофанові торби. В підсумку наповнили Скруджами МакДаками 10 здоровезних сміттєвих пакетів. Від додаткового навантаження комунальники були явно не в захваті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Вінниці з’явився власний «танцюючий ректор» (відео)

Перехожі теж «помагали»: забирали іграшкових каченят собі, одна із жіночок на запитання, що робитиме із цими іграшками, відповіла, що занесе внукам.

Гумові качки у парку Вінниці

Таємниця гумових каченят зацікавила і муніципальну поліцію. Покладали великі надії на встановлені на місці «злочину» камери відеоспостереження. Та ці сподівання виявилися марними.

Керівник місцевої муніципальної поліції Олег Куцюруба каже: «Був якийсь збій по системі електроенергії, і камери в цей час не працювали». Тепер правоохоронці шукатимуть свідків, які могли бачити «качиного терориста» за його ранковим заняттям. Для цього опитають жильців ближніх будинків. Адже розкидати щось по місту все ж суперечить правилам благоустрою і є злочином.

Гумові качки у парку Вінниці фото 1

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Відео
В тему