5 Листопада 2018
Новини

Назвали ім’я убитого в кримінальній перестрілці на автомийці в Луцьку

Назвали ім’я убитого в кримінальній перестрілці на автомийці в Луцьку

Правоохоронні органи розкрили окремі подробиці щодо особи загиблого в ході кривавої перестрілки на одній із популярних автомийок Луцька. В Нацполіції у Волинській області повідомили, хто загинув у перестрілці на автомийці в обласному центрі. У результаті стрільби, відкритої невідомими озброєними злочинцями, одна особа загинула, двоє отримали вогнепальні поранення.

Волинські правоохоронці розкрили деякі деталі про особу загиблого. Це житель Луцька, уродженець Любомльського району Волинської області. Про це в коментарі інформаційному агентству «ВолиньPost» повідомив начальник Головуправління Нацполіції у регіоні Петро Шпига.

За даними головного поліцейського області, загиблий проживав у Луцьку, родом із Любомльщини. Посилаючись на власні джерела, журналісти «ВолиньPost» розкривають ім’я загиблого в розбірці «кримінальних авторитетів»: цього чоловіка звали Святослав. У нього лишилися дружина і двоє дітей. Тіло досі лежить у приміщенні кафе на території мийки. На місце приїхали родичі на впізнання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стрілянина у Луцьку: оголошено план-перехоплення "Сирена"

Нагадаємо, сьогодні, 5 листопада, близько 14:30, невідомі відкрили вогонь по чоловіках, які перебували в кафе на території мийного сервісу. Попередньо, то були «кримінальні» розбірки, адже, за неофіційною інформацією, серед поранених – кримінальний авторитет Аслан.

(Фото – «ВолиньPost»)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: кримінал, Волинь
В тему

Останні матеріали