3 Листопада 2018
Новини

На Прикарпатті до колишньої жінки прийшов із вибухівкою у руках

На Прикарпатті до колишньої жінки прийшов із вибухівкою у руках

Аби з’ясувати стосунки з колишньою жінкою, житель Долинщини, що на Прикарпатті, не придумав нічого кращого, як взяти із собою тротилову шашку.  

58-річний мешканець Прикарпаття, певно, для сміливості, хильнув кілька чарок міцного алкоголю, та пішов чи то миритися, чи то сваритися до  своєї колишньої 65-річної співмешканки.

Як тільки сусіди жінки почули, що п’яний чоловік на все село кричить, що підірве і себе, і свою колишню, вони зреагували миттєво. Прибігши на подвір’я, де відбувалася сімейна драма, вибили вибухівку з рук захмелілого Ромео, та викликали наряд поліції. Перед приїздом співробітників поліції сусіди намагалися розмови та мирним шляхом врозумити нетверезого чоловіка, аби той зупинився.

Завдяки небайдужим сусідам, поліцейські затримали прикарпатця, який уникає відповіді на запитання, де взяв тротилову шашку.

Затриманому оголосили підозру за ч. 4 ст. 296 ККУ (Хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку, караються позбавленням волі на строк від трьох до семи років), а пізніше мають обрати міру запобіжного заходу.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: кримінал, Україна
В тему