3 Листопада 2018
Новини

Міс Принцеса України: Коляденко вважає, що Главацькому потрібно йти в президенти (ФОТО)

Міс Принцеса України: Коляденко вважає, що Главацькому потрібно йти в президенти (ФОТО)

В обласному центрі Волині відбувся конкурс краси, під час якого обрали найкрасивішу дівчину України.  Розпочався захід із виїзду на самокаті  на сцену незмінного ведучого конкурсу, ноумена Дмитра Коляденка під його пісню «Діма Коляденко».

коляденко у луцьку

За корону найпершої принцеси України боролися 22 красуні. У першому етапі конкурсу моделі розповідали про себе, про свої захоплення, хобі, та озвучили свої життєві кредо.

Чимало дівчат похизувалися своїми талантами: умінням готувати, танцювати та співати.

учасниці міс принцеса україни

Потому до вітального слова запросили генерального продюсера конкурсу Олександра Главацького. Він привітав дівчат із початком змагання, побажав кожній із них перемоги та висловив подяку людям, які зараз перебувають у зоні АТО, а також запропонував вшанувати пам'ять тих бійців, котрі «зараз на небі». Главацький також дякував усім, хто долучився до проведення заходу: моделям, ведучому Дмитру Коляденку, артистам, які приїхали підтримати учасниць конкурсу, членам журі, гостям дійства.

конкурс міс принцеса україни

«Вам треба йти в народні депутати, чи в президенти України», - сказав Дмитро Коляденко до Олександра Главацького.

Після вітальних слів і жартів Дмитра Коляденка на сцену вийшла співачка Ольга Цибульська. Артистка розповіла, що декілька днів тому була у Луцьку, адже її запросили бути ведучою на весіллі.

міс принцеса україни 2108

«Це було 611 моє весілля в моєму житті. Хоча я заміжня лише раз. Я дуже люблю приїжджати в Луцьк», - підкреслила співачка.

Ольга Цибульська заспівала свій відомий хіт «Цьомаю», а також презентувала у Луцьку нову пісню «Сукня біла». Та зауважила, що відеоролик на цю композицію набрав уже понад мільйон переглядів на YouTube.

Глядачі у залі підспівували артистці та танцювали під її запальні пісні. Далі моделі взяли участь у інтелектуальному конкурсі.

учасниці міс принцеса

Запитання дівчатам були різноманітні: від простеньких – «як ви витратите гроші, якщо станете переможницею» до перевірки їх знань з галузі фізики та хімії. Запитання ставив не тільки ведучий Дмитро Коляденко, але й надавав можливість глядачам «випробувати» дівчат.

Зокрема, один із гостей дійства викрикував чимало питань для моделей. Дмитро Коляденко запросив чоловіка вийти на сцену і особисто задати питання дівчатам. Хоча не всі юнки пройшли випробування з гідністю, однак, відвідувач заходу отримав приз від шоумена – листівку з його автографом.

глядачі міс принцеса україни 2018

Потому публіка зірвалася аплодисментами, бо на сцену вийшов Роман Скорпіон. Співак подарував присутнім у залі найпопулярніші свої пісні. Перед виконанням композиції «Поцілую», він сказав, що це його візитка, адже після її виконання, він став знаменитим.

Також гостей заходу своїми піснями радували Ірина Шабан, Валентина Яремчук, та Ірина Федишин.

главацький міс принцеса україни

До слова, головою журі був  внук відомого, нині покійного, актора Богдана Ступки – Дмитро.

Титул «Міс принцеса України» здобула вінничанка Валерія Панченко, котра виступала під номером 22.

переможниця міс принцеса україни 2018

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна, Волинь, Фото
В тему