1 Листопада 2018
Новини

У Google протестують проти сексуальних домагань

У  Google протестують проти сексуальних домагань

Акцію протесту влаштували працівники офісів  Google  у всьому світі.

Так, 1 листопада, об 11.00 всі працівники залишають свої робочі місця, вимагаючи змінити ставлення до жінок у корпорації.

Про це повідомляє ВВС Україна.

На своїх робочих столах вони лишають записку для колег: "Я не на місці, тому що разом із іншими працівниками Google беру участь в акції протесту проти сексуальних домагань, непристойної поведінки, непрозорої політики та культури поведінки на робочому місці, що не підходить для всіх".

Також серед вимог, які висувають учасники акції, зокрема, скасувати положення про примусовий арбітраж, яке часто вносять до контрактів у компаніях Кремнієвої долини. Таке положення передбачає, що будь-які суперечки слід вирішувати всередині компанії, а не через суд чи в інший спосіб.

Критики примусового арбітражу стверджують, що цей захід використовують не лише для збереження репутації компанії та особи, яку звинувачують, а й для того, щоб змусити жертву мовчати, адже таким чином вона не може подати апеляцію на ухвалене рішення або вжити подальших дій.

Керівництво Google обіцяє дослухатися до пропозицій співробітників щодо покращення політики компанії, аби втілити їхні ідеї в життя.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему