1 Листопада 2018
Новини

Нетверезий волинянин хотів підкупити поліцейського

Нетверезий волинянин хотів підкупити поліцейського

Волинянина притягнуть до кримінальної відповідальності за надання неправомірної вигоди поліцейському.

Про це повідомляє прес-служба ГУ НП у Волинській області.

У вівторок 47-річний волинянин в місті Володимир-Волинський пропонував інспектору сектору реагування патрульної поліції Володимир-Волинського відділу поліції неправомірну вигоду у сумі три тисячі гривень за не притягнення його до адміністративної відповідальності за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння.

Старший лейтенант поліції Володимир-Волинського відділу поліції під час несення служби по вулиці Устилузькій зупинив автомобіль під керуванням 47-річного жителя селища Локачі. Під час перевірки документів  поліцейським було встановлено, що водій транспортного засобу перебував у стані алкогольного сп’яніння.  Аби його не притягнули до адміністративної відповідальності  правопорушник запропонував поліцейському неправомірну вигоду у сумі 3 тисячі гривень. Поліцейський на місце викликав слідчо-оперативну групу щоби  задокументувати факт надання неправомірної вигоди.

За фактом надання неправомірної вигоди службовій особі відкрито кримінальне провадження. Санкція статті передбачає, зокрема, позбавлення волі від 2 до 4 років. Триває досудове слідство.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему