1 Листопада 2018
Новини

Анджеліна Джолі знову розбила серце Дженніфер Еністон

Анджеліна Джолі знову розбила серце Дженніфер Еністон

Анджеліна Джолі не перестає псувати життя Дженніфер Еністон. Так, днями американське видання Life & Style наполохало публіку новим матеріалом у якому йшлося про те, що у Енжі багатообіцяючий роман з ще одним колишнім Дженніфер – Джастіном Теру, – пишуть «fakty.ua».

У статті зазначається, що нібито у 47-річного Джастіна і 43-річної Анджеліни вже був цілий ряд побачень. Вперше у неформальній обстановці вони поспілкувалися у серпні. Тоді пара зустрілася по роботі в одному з нью-йоркських ресторанів. Темою розмови став новий кінопроект.

Анджеліна Джолі

Проте підчас бесіди вони самі не помітили, як пройнялися один до одного симпатією. Виявилося у них багато спільного і окрім любовного чотирикутника. З тих пір їх відносини нібито стають все серйозніше. А інсайдери стверджують, що у Теру на Джолі серйозні плани.

Анджеліна Джолі і Бред Пітт

Анджеліна Джолі і Бред Пітт

Не дивно, що ця новина шокувала Еністон. Мало того, що Анджеліна у 2005 розлучила її з коханим Піттом, так ще й прибрала до рук Джастіна, до якого за чутками Джен досі щось відчуває.

Дженніфер Еністон і Джастін Теру

Дженніфер Еністон і Джастін Теру

До слова, Джастін та Дженніфер почали зустрічатися у травні 2011 року, а об’явили про свій розрив у лютому 2018.

Ймовірніше всього інформація про роман Джолі і Теру – чергова вигадка журналістів. Проте, свого часу публіка так само не вірила у стосунки Анджеліни і Бреда…

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Світ, Відео
В тему