31 Жовтня 2018
Новини

Кров і вітрини модних бутиків: у торговому центрі на відвідувачку впала самовбивця (відео 21+)

Кров і вітрини модних бутиків: у торговому центрі на відвідувачку впала самовбивця (відео 21+)

В торговому центрі дівчина упала із четвертого поверху на іншу відвідувачку (відео)

В Росії дівчина стрибнула із  четвертого ярусу торгового центру просто на іншу відвідувачку торговельного закладу.

Моторошний випадок стався в одному із торгових центрів Москви, розташованому на Хорошівському шосе, неподалік станції метрополітену «Полєжаєвська».

В Мережі з’явилося відео, на якому видно, як дівчина, наче дуркуючи, лежить на перилах четвертого поверху, де розміщений фуд-корт, і роззирається навсібіч, нібито шукає кращий ракурс для ефектного знімку. Пізніше дехто з користувачів припустить, що самовбивця вишукувала очима камери відеоспостереження, щоб ті зафіксували останні секунди її життя, перетворивши їх на забавне кіно для знуджених «юзерів», які «серфлять» Інтернетом.

Багато хто також вважає, що такою своєю поведінкою – лягала, сідала на перила на запаморочливій висоті – вона усіма способами намагалася привернути до себе погляди інших, та люди не звертали на неї абсолютно ніякої уваги, прогулювалися дорогими бутиками чи насолоджувалися їжею. Перед падінням до дивної дівчини таки підійшов охоронник, та не зробив спроби забрати її з перил. Кинув в’яло зауваження і пішов собі далі.

На кадрах чітко видно, як дівчина відриває руки від перил, розпрямляє їх, як крила, і умисно зістрибує вниз. У підсумку невдаха-самогубця не загинула одразу, а впала на іншу молоду відвідувачку ТЦ. Обох у вкрай важкому стані госпіталізували із місця події до Боткінської лікарні. Згодом дівчина. що вчинила суїцид, померла у медичному закладі. Та ж, на яку впала, – в реанімації. 

Трагічної  іронії додає інциденту те, що ТЦ, де сталася біда, має назву «Хорошо!».

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: кримінал, Світ
В тему