28 Жовтня 2018
Новини

З’їхала з котушок, як колишній женився: мати-одиначка утопила дітей у ставку (фото 21+)

З’їхала з котушок, як колишній женився: мати-одиначка утопила дітей у ставку (фото 21+)

Київ гуде від учорашньої трагедії: мати, у якої помутився розум, потопила у озері в Дарницькому районі столиці обох власних дітей, перед цим відпросивши малих із уроку фігурного катання. Напередодні, 27 жовтня, 33-річна Катерина Бабкіна шляхом утоплення у водоймі в районі Дарниця убила двоє власних дітей – шестирічну Анечку і п’ятилітнього Данилка. Перед тим жінка зателефонувала до керівника гуртка із фігурного катання, де у дітей було заняття, і відпросила доньку і сина додому, мовляв, діти похворіли. Інформує паблік Київ.ДТП.юа, який оприлюднив фото і стрім із місця цих моторошних подій.

Лихе запідозрив батько: йому подзвонив невідомий і повідомив, що знайшов мобільний телефон його дитини. Чоловік забрав мобілку, після чого поїхав на квартиру, де проживали колишня із сином та донькою. У помешканні нікого не виявилося, двері були відчинені. Чоловік забив на сполох, на ноги був піднятий весь особовий склад міської і обласної поліції. І невдовзі з озера Срібний Кіл, що на Дарниці, витягли два скоцюрблених тільця: діти були утоплені в одязі – курточках, кросівках. Їх знайшли на глибині одного метра на відстані близько трьох метрів від берега.

Вбивство Київ

вбивство дітей київ

дітовбивство

Відомо, що родина переїхала до Києва із Криму, де Катерина із чоловіком розлучилися. Тато загиблих дітей уже має нову родину, в червні одружився вдруге. Та фінансово підтримував колишню дружину, орендував житло для неї і дітей. Катерина працювала у дитячому садку Києва, того дня на роботу вона не вийшла.  В стані алкогольного сп’яніння жінку на роботі не бачили, неадекватної поведінки за нею колеги не помічали. Відзначають тільки, що була дещо замкнута. Очевидно, важко переживала розлучення з батьком дітей.

Катерина Бабкіна

Чому вчинила зі своїми кровинками настільки жорстоко – не може сказати і сама горе-матір, яку затримали після трагедії далеко від столиці – на території Чернігівської області.  У своїх свідченнях підозрювана плутається.

Зараз психіатри визначають, чи усвідомлювала дітовбивця свої дії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві жінка народила і викинулася з вікна пологового будинку

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, поліція, вбивство, кримінал
В тему