27 Жовтня 2018
Новини

Вчителя з Одеси, якого знає вся Україна зіштовхнули з велосипеда і пограбували

Вчителя з Одеси, якого знає вся Україна зіштовхнули з велосипеда і пограбували

Учитель фізики став відомим після того,  як опублікував на YouTube запис своїх уроків з фізики. Всього викладено 473 уроки.

На канал с лекціями Павла Віктора підписалися тисячі осіб, а его лекції переглянули майже 7 мільйонів разів.

Проте, слава не оберегла чоловіка від неприємного інциденту. Як стало відомо напередодні, на знаменитого відеоблогера в Приморському районі напали невідомі. Вчитель повертався додому велосипедом. Злочинці зіштовхнули його з дороги, а потім відібрали велосипед й інші цінності. Пише strana.ua.

Павел Виктор_вчитель фізики_ОдесаУ результаті падіння вчитель отримав серйозні травми - зокрема, у нього перелом шийки стегна, він лежить в лікарні.

Зараз  поліція шукає злочинців. Розслідування справи перебуває на особистому контролі керівництва одеської поліції.

Хто такий Павло Віктор

64-річний шкільний учитель став відомим не тільки в Україні, а й широко за її межами, після того як опублікував на YouTube запис своїх уроків з фізики. Курс уроків охоплює всі теми поглибленої програми 9-11 класів від «Механіки» до «Фізики ядра». Всього викладені 473 уроки.

Викладати уроки вчитель почав три роки тому, щоб хворі учні не пропускали теми. Крім того, в школі бували довгі карантини, а «стискати» проходження важливих тем вчитель не хотів. Тому він почав записувати уроки на відео, використовуючи камеру в ноутбуці.

Павло Віктор_вчитель фізики_відеоблогер

Адміністрація ліцею та батьки учнів підтримали цю ідею і допомогли встановити в аудиторії хороше обладнання, яке дозволяє транслювати уроки фізики в хорошій якості прямо на YouTube, де потім трансляція залишається в записаному вигляді.

Під відео учні часто задають питання, на які він детально відповідає. Варто відзначити, що, судячи з коментарів, лекції вчителя дивляться не тільки школярі, а й дорослі люди.

Щоправда, деякі коментатори став дорікати йому в тому, що свідеуроки вчитель читає російською мовою, а не українською. Хоча для російськомовної Одеси це цілком нормально і природно.

Довідково:

Павло Андрійович Віктор викладає в Рішельєвському ліцеї в Одесі.

У 2009 році він отримав звання «Учитель року».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, відеоблогер, кримінал, школа, одеса, школа
В тему