26 Жовтня 2018
Новини

Другокласнику з Шацька потрібна допомога - хлопчик у тяжкому стані

Другокласнику з Шацька потрібна допомога - хлопчик у тяжкому стані

Родина Захарчуків із Шацька просить небайдужих людей про допомогу.

Про це пише «Район.Шацьк».

Ще на початку тижня їхній старший син – другокласник Шацької школи-гімназії Давид був жвавим та веселим хлопчиком. Але вже у вівторок увечері Давидові зненацька стало погано і він впав у кому.

Дитину одразу транспортували до Луцької інфекційної лікарні. Там лікарі, обстеживши хлопчика, так і не змогли поки встановити точний діагноз, але підозрюють енцефаліт. Також медики не виключають гематому мозку. Поки що лікарі взяли аналізи, остаточні результати яких будуть відомі лише 2 листопада. Поки що обласні лікарі призначили лікування від енцефаліту.

У четвер хлопчик вийшов із коми, але його стан залишається дуже тяжким. Зараз біля дитини знаходиться мама Лариса.

Проте основна проблема – фінансова, адже в день на лікування Давида йде сім тисяч гривень. Для родини, де тато – безробітний, а мама знаходиться у декреті по догляду за меншою дитиною, котрій днями виповнилося рік, сума майже не підйомна. Родина вже витратила на лікування усі заощадження, а також взяла кредит.

Батьки дітей, з котрими навчається хлопчик, уже зібрали деяку суму, аби допомогти родині, та просять не бути байдужими шачан та підтримати у тяжку хвилину, допомогти Давиду одужати.

Номер картки: 4731 2171 1435 2097

Захарчук Лариса Валентинівна

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, діти, допомога, лікування, давид захарчук
В тему