25 Жовтня 2018
Новини

Луцьк і «тепло»: у соцмережах лучани активно діляться, в кого вже включили опалення, а хто досі мерзне

Луцьк і «тепло»: у соцмережах лучани активно діляться, в кого вже включили опалення, а хто досі мерзне

Топовою темою вчора, яка продовжується й сьогодні з самісінького ранку в соцмережах спільнот Луцька, стало обговорення початку опалювального сезону в місті.

Перші повідомлення про те, що нарешті батареї стали теплими почали надходити вчора, 24 жовтня, ближче до вечора. Лучани пишуть, що в деяких будинках на Конякіна, Ветеранів, Кравчука, Соборності «булькати» в батареях  почало відразу після обіду, а вже з 17.00 вони почали нагріватися.

До вечора, коли одні вже раділи теплу, інші, навіть ті, хто мешкає в сусідніх будинках, продовжують досі мерзнути.

Схоже така  ситуація по всьому місту: зокрема, на проспекті Грушевського, вулиці Домни Гордіюк, районі ДПЗ, а також - Молоді, Відродження, Гулака-Артемовського, Перемоги, Щусєва, Наливайка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку розпочався опалювальний сезон

Натомість про холод однозначно заявляють мешканці вулиць: Стрілецька, Писаревського, Ковельська, Січова, Федорова, Архітектора Метельницького, Мазепи.

Про надмірне тепло навіть пишуть лучани, що проживають на вулиці Арцеулова, а також в окремих будинках на проспекті Соборності.

Загалом, як пише одна з активних учасниць групи «Теревені про Луцьк»: «Включили садочки, школи, лікарні, усі будинки, які з ними з'єднані. Сьогодні (25 жовтня – авт.) поступово будуть відкривати інші будинки , але не забувайте шановні, що тепло подається до будинків, а потім прикручують краники ваші обранці з будинку, які стежать за встановленим обладнанням для економії газу, лічильники і т.д.»..

Тішить те, що  опалювальний сезон таки почався, а осінь, якби там не було, дозволила зекономити на опаленні ще 10 днів від офіційного старту сезону, який мав розпочатися ще 15 жовтня.

Трішки терпіння і всім тепла!)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, луцьк, луцьктепло, соцмережі
В тему