24 Жовтня 2018
Новини

На Волині відкрили унікальний центр обслуговування громадян

На Волині відкрили унікальний центр обслуговування громадян

Начальник Управління державної реєстрації актів цивільного стану Департаменту державної реєстрації та нотаріату Міністерства юстиції України Ірина Дубиківська разом із начальником Головного територіального управління юстиції у Волинській області Антоном Кустиком, начальником ГТУЮ у місті Києві Станіславом Куценко відкрили у Нововолинську 20-ий в Україні центр з надання послуг у сфері ДРАЦС, який працюватиме у форматі «Open Space» - «відкритий простір». Головна перевага «Open Space» полягає в тому, що жителі Волині відтепер зможуть в комфортних умовах, без черг та годинних очікувань, отримати найбільш популярні послуги у сфері реєстрації актів цивільного стану, серед яких: реєстрація народження дитини, подання документів для реєстрації шлюбу, розірвання шлюбу чи зміни імені, внесення змін до актових записів цивільного стану, отримання витягу з Державного реєстру актів цивільного стану громадян чи копій документів.

Офіс Open Space у Нововолинську працюватиме у форматі «єдиного вікна» та «відкритого простору» з використанням електронної черги.

«Дякую представникам місцевої влади за допомогу в створенні цього центру. Спільними зусиллями ми робимо так, щоб наші громадяни, вирішуючи важливі для них питання, почувалися комфортно і були звільнені від будь-якої бюрократії», - зазначив керівник юстиції Волині Антон Кустик.

В свою чергу Станіслав Куценко зазначив, що цей "Open Space" - найбільш затишний з усіх, які він відвідував.

Кожен новий "Відкритий Простір" перевершує попередні у довершеності та креативності. Бажаю волинянам отримувати послуги юстиції швидко та прозоро!, - завершив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подружжя волинян привітали із «ювілейним» дитятком

Центр з надання адмінпослуг Open Space у Нововолинську

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, нововолинськ, мін'юст, юстиція, open space, антон кустик
В тему