24 Жовтня 2018
Новини

Під Києвом у замкненій хаті з решітками на вікнах згоріли молода мати із дітьми

Під Києвом у замкненій хаті з решітками на вікнах згоріли молода мати із дітьми

В селі на Київщині в замкненому на ключ будинку заживо згоріли жінка та її маленькі діти. Коли спалахнула пожежа, вибратися із хати через вікна не могли: на них встановлена решітка… Сталася трагедія під Києвом – у селі Сотниківка Яготинського району – увечері вівторка, 23 жовтня.  Про пожежу у приватному будинку, в результаті якої загинуло троє осіб, повідомили у прес-службі ДСНС у Київській області, пише онлайн-видання «Інформатор».

Пожежа Київщина

Як з’ясували рятувальники, глава сім’ї пішов у справах і на замок зачинив хату, в які лишалися дружина із дітьми. В помешканні заіскрив холодильник, і перелякана жінка подзвонила знайомому, який виїхав на допомогу. Та коли прибув, хата вже палала. Чоловік одразу викликав вогнеборців. Прибулі пожежники виламали двері і винесли із охопленого димом і вогнем помешкання двох діток і передали бригаді «швидкої». На жаль, медикам реанімувати дітей не вдалося. Старшому малюку було чотири роки, меншому – усього два.

Пожежа Київська область

Їхню маму виявили, уже коли пожежу погасили. Розбираючи конструкцію будівлі, ДСНСівці побачили тіло 28-річної жінки, особа якої підтверджується.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, пожежа, смерть, рятувальники, київ
В тему

Останні матеріали