24 Жовтня 2018
Новини

Кривава стрілянина на Сумщині: розстріляли авто начальника охорони нафтопроводів

Кривава стрілянина на Сумщині: розстріляли авто начальника охорони нафтопроводів

У вівторок, 23 жовтня, близько 18:30 у селі Герасимівка, Роменського району поблизу приватного будинку, що на вул. Миру обстріляли авто начальника засадної групи східної філії ТОВ "Секюрайті"

Як повідомила на своїй сторінці у Facebook прокуратура Cумщини, діяльність потерпілого пов'язана з охороною нафтопроводів Сумської, Полтавської та Чернігівської областей.

 «У той час, коли начальник засадної групи східної філії компанії «Секюрайті» сидів в автомобілі Ford, очікуючи колегу, невідомий обстріляв його транспортний засіб. Потерпілий з вогнепальними пораненнями рук та ніг госпіталізований. Лише на автомобілі правоохоронці нарахували 18 кульових отворів», – зазначається у повідомленні.

Потерпілого з вогнепальними пораненнями рук та ніг госпіталізували. На місці події працює слідчо-оперативна група поліції та група прокурорів. Відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесли за ч. 2 ст. 15/ п. 1, 5 ч. 2 ст. 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу. Тривають першочергові слідчі дії.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, кримінал, замах на вбивство, суми, кримінал
В тему