24 Жовтня 2018
Новини

Повний Місяць 24 жовтня: чого не можна робити

Повний Місяць 24 жовтня: чого не можна робити

У середу, 24 жовтня, о 19 годині 45 хвилин можна буде спостерігати за небезпечним Повним місяцем, що перебуває у сузір'ї Овна, а значить характеризуватиметься  сильним енергетичним дисонансом з енергією вогняної стихії, люди стануть дратівливими, імпульсивними.

Також через Повний місяць люди помічатимуть загострення старих хвороб, скачки тиску, нестабільність емоційного фону, кардинальні зміни настрою.

Що не можна робити 24 жовтня у Повний Місяць:

1. Уникайте критичних зауважень, зокрема не робіть їх людям, що боляче сприймають критику. Пораду давайте лише тоді, коли вас про це попросять. Намагайтеся сприймати критичні зауваження в вашу сторону об’єктивно і позитивно.

2. Не давайте і не буріть в борг в Повний місяць. Не робіть важливих покупок. Не приймайте поспішних висновків та рішень, будьте обережними.

3. Намагайтеся уникати конфліктів, адже на Повний місяць люди, аби не здатися безпорадними та слабкими, за будь-яку ціну відстоюють свою думку. Демонструють оточуючим незалежніть та правоту. Тож не піддавайтеся на провокації.  

4. Намагайтеся сьогодні, 24 жовтня, не лінуватися. Зробіть заплановані справи.

5. Не піддавайтеся на стресові ситуації. А з людьми, що намагаються вивести вас з рівноваги, обмежте час спілкування.

6. Різка зміна місця перебування може негативним  чином відобразитися на вашій енергетиці. Тому не плануйте сьогодні далеких подорожей.

При цьому варто радіти дрібницям, налаштовувати себе на позитив, розповідати смішні історії.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, повний місяць, жовтень 2018
В тему