24 Жовтня 2018
Новини

На Харківщині труп жінки став пасажиром авто (фото 18+)

На Харківщині труп жінки став пасажиром авто (фото 18+)

Труп своєї родички намагався перемістити через кордон з Україною  громадянин Росії. Так, на Харківщині на пункт пропуску для автомобільного сполучення Гоптівка приїхав автомобіль «Форд» із російською реєстрацією. Авто керував громадянин РФ.

Поруч з водієм сидів його син, громадянин України. А на задньому сидінні правоохоронці виявили досить «незвичайного» пасажира: труп жінки, яку заздалегідь пристебнули пасками безпеки, мов живу людину.

перевозили труп на харківщині

На вимогу прикордонників чоловік померлої, водій «Форда» пред’явив  свідоцтво про смерть, яке видали компетентні органи РФ 22 жовтня.

Пояснюючи перебування трупу в салоні авто, водій зауважив, що віз в Україну свою померлу дружину, аби поховати її за всіма правила в Запорізькій області.

Наразі проводяться слідчі дії, в Нацполіцію спрямоване повідомлення про вчинення правопорушення, передбаченого ст. 115 ККУ «Умисне вбивство».

на харківщині везли мертву жінку

Цікаво, що правоохоронці РФ  не розуміють, в чому незвичайність переміщення трупа таким способом, тому спокійно пропустили авто через суміжний з Гоптівкою пункт пропуску. Машину з трупом жінки випустили з території РФ  після проведення всіх контрольних операцій.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, росія, харків, кримінал
В тему