24 Жовтня 2018
Новини

Путін хоче зустрітися з Трампом в Парижі: обговорення війни чи миру між двома великими державами?

Путін хоче зустрітися з Трампом в Парижі: обговорення війни чи миру між двома великими державами?

Президентом  Російської Федерації Володимиром  Путіним  ініційовано зустріч з Дональдом Трампом, президентом США. Захід в рамках міжнародного співробітництва має відбутися 11 листопада в Парижі (Франція).

Аби обговорити деталі зустрічі, Путін провів переговори з Джоном Болтоном, помічником американського президента з нацбезпеки. За інформацією, саме президент РФ  запропонував помічнику Трампа організувати зустріч 11 листопада глав двох держав під час проведення заходів, приурочених 100-річчю закінченню першої світової війни в Парижі.

«Думаю, нам обом був би корисний відкритий діалог. І зустріч варто було б провести під час міжнародних заходів. Якщо, звичайно Америка зацікавлена в контактах з Росією», - заявив Путін.

Натомість Болтон повідомив Путіну, що Трамп «із радістю з ним зустрінеться».

Нагадаємо, що раніше повідомлялось про зустріч президентів РФ  та США лише у лютому 2019-го, чи й навіть в кінці весни наступного року, в Фінляндії на Арктичному саміті.

Виникає питання: навіщо Путіну потрібно так швидко зустрічатися з Трампом? Що планують обговорити глави двох держав з величезним ядерним потенціалом? І чи не стане ця зустріч доленосною для всього світу?

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, володимир путін, дональд трамп, париж
В тему