23 Жовтня 2018
Новини

Наче кізяками заліпили: у Луцьку електрики роздовбали і абияк залатали хідники (фото)

Наче кізяками заліпили: у Луцьку електрики роздовбали і абияк залатали хідники (фото)

Луцькі електрики наразилися на гнів луцьких же муніципалів. Інспектори муніципальної варти звернули увагу на «халтурну» роботу співробітників обленерго, які проводили ремонтні роботи на вулиці Богдана Хмельницького в обласному центрі.

Електрики виконували тут аварійні роботи. А коли полагодили що треба, то «залатали» асфальт, який перед тим роздовбали, м’яко кажучи, абияк. Через що їхнє начальство дістало припис від муніципалів. Про це йдеться у дописі Департаменту муніципальної варти Луцької міської ради у «Фейсбук».

«Халатне ставлення до роботи показали працівники ПАТ «Волиньобленерго», які здійснювали відновлювальні роботи благоустрою території на вулиці Б. Хмельницького, 32 у Луцьку.

Енергетики за вказаною адресою проводили аварійні роботи та залишили після себе неякісно заасфальтовану частину тротуару», – пишуть луцькі муніципали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порушник на Porsche «нарвався» на луцьких муніципалів (фото)

Ремонтні роботи на вулиці Богдана Хмельницького у Луцьку

Встановивши таке неподобство, інспектор департаменту муніципальної варти міськради повідомив відповідальну особу ПАТ «Волиньобленерго» про недопустимість такого відновлення благоустрою та зобов’язав вирішити вказану проблему до 26 жовтня.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, луцьк, волиньобленерго, муніципали, Фото
В тему

Останні матеріали