23 Жовтня 2018
Новини

Джулія Робертс прощається з романтикою

Джулія Робертс прощається з романтикою

Дуже скоро, а саме 28 жовтня, одна з найпопулярніших акторок світу, Джулія Робертс, відсвяткує 51 день народження.

Мабуть, в зв’язку з цим, Робертс зробила заяву про те, що віднині не має наміру зніматися у романтичних комедіях, мовляв через великий життєвий досвід.

Як пояснила Джулія, в її житті відбулася вже занадто багато подій, які не дозволяють їй зніматися в новинах мелодрамах. Однак актриса не перестане зніматися у кіно.

Актриса зазначила, що через життєвий досвід, під яким вона ймовірніше всього має на увазі вік, її гра перестала бути переконливою для глядачів. При цьому Робертс додала, що вона і її партнери по фільмах, все ж, можуть виконувати в таких фільмах ролі батьків головних персонажів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джулія Робертс наважилась подолати свій найбільший страх

«У моїй кар'єрі був такий момент, коли люди думали, що я "повернута" на романтичних комедіях, я люблю в них зніматися і люблю дивитися. Але іноді вони просто перестають працювати при певному життєвому досвіді. І справа не у віці, а в тому , що люди знають, що ви знаєте», – зізналася Джулія.

Варто відзначити, що більша частина глядачів знає Робертс саме завдяки романтичним ролям у картинах: «Красуня», «Наречена, що втекла», «День Святого Валентина» та «Їсти молитися кохати».

До слова, у особистому житті актриси все чудово. 4 липня 2002 року Джулія вийшла заміж за кінооператора Деніела Модера, хоча до цього жінка славилася частими і бурхливими романами. 28 листопада 2004 року у пари народилася двійня – дівчинка Хезел Патріша і хлопчик Фіннеас Уолтер. Пологи відбулися за 4 тижні до терміну, проте ніяких ускладнень не спостерігалося. 18 червня 2007 року Джулія народила хлопчика. Його назвали Генрі Даніел Модер.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, шоу-бізнес, джулія робертс
В тему

Останні матеріали