23 Жовтня 2018
Новини

На Рівненщині учня поставили в куток за патріотичне гасло «Слава Україні!»

На Рівненщині учня поставили в куток за патріотичне гасло «Слава Україні!»

У Рівненській області в містечку Здолбунів стався прикрий інцидент між патріотично налаштованим учнем та вчителем, який неодноразово демонстрував антиукраїнську поведінку.

Як пише місцеве видання zdolbuniv.com, вчитель іноземної (англійської) мови школи №5 Роман Прилуцький покарав учня, який привітався з ним словами «Слава Україні!».

«Після привітання з вчителем «Слава Україні!» мою дитину взяли за вухо і поставили в куток». Таке повідомлення розмістила в соціальній мережі Фейсбук мама учня Здолбунівської ЗОШ №5 Іванна Ходорчук.

Жителі Здолбунова радять матері звернутися до поліції, а ще підтверджують, що цей вчитель завжди вирізнявся антиукраїнською позицією і мав конфлікти з колегами, що підтримували Революції Гідності.

Саме пан Прилуцький був організатором збору підписів на захист пам’ятника члену загону НКВД «Победители» Миколі Приходьку. Цей пам’ятник досі стоїть на привокзальній площі міста, попри рішення міської ради про демонтаж.

Ось як відреагували люди на цей інцидент:

  • «Вчителя однозначно треба саджати!»
  • «А ви впевнені, що ось саме так все і було? що хлопець не дражнився, не провокував вчителя і т.ін., не було застарілого конфлікту? Є лише емоційний допис мами і «антипатріотична» позиція вчителя, яку йому приписують «люди». Ані свідків, ані коментарів вчителя…»
  • «Ну це не дає права брати за вухо і ставити в куток!!!!(якщо це дійсно так було)»
  • «В Україні свобода слова і кожен може відноситись до революції Гідності як захоче».
  • «До чого тут свобода слова? Ви спробуйте скажіть, що Гітлер, це герой, тоді я подивлюсь на свободу слова…» 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, школа, діти, рівне
В тему