22 Жовтня 2018
Новини

Президент обіцяє врятувати українців від «пекучих» цін на газ розширеними субсидіями

Президент обіцяє врятувати українців від «пекучих» цін на газ розширеними субсидіями

Президент у зв’язку із різким підвищенням ціни газу для населення (одразу на чверть) дав розпорядження уряду розширити програму субсидій.

Петро Порошенко дав Кабміну завдання провести розширення програми субсидій з огляду на суттєве подорожчання з наступного місяця газу для українців. Повідомляють «Факти. ICTV», посилаючись на прес-службу глави держави.

Президент поставив перед профільними міністерствами задачу розширити програму субсидій для населення з огляду на те, що із 1 листопада ціни на газ будуть підняті одразу на 23,5%.

«Як президент, я поставив уряду дуже жорстку вимогу: ми повинні захистити людей, розширити програму субсидій, збільшити кошти на виконання цієї програми, щоб від зростання тарифів не постраждали найменш захищені верстви населення і взагалі будь-хто, для кого це підвищення є критичним», – заявив Петро Порошенко.

За словами очільника держави, коли ціни на блакитне паливо підвищували минулого разу, субсидії стали тим буфером, які допомогли багатьом українським родинам не відчути підвищення тарифів на сімейному бюджеті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Флеш-моб від українців новим тарифам на газ

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, петро порошенко, кабінет міністрів, субсидії, газ, ціни
В тему