22 Жовтня 2018
Новини

Бухгалтер з доброю душею врятував виснаженого вовка (фото)

Бухгалтер з доброю душею врятував виснаженого вовка (фото)

У лісі поблизу індійського міста Нагпур люди, які приїхали фотографувати природу, попутно зробили добрий вчинок.

В Інтернеті популярною стає новина про акт милосердя індійських фотографів, які врятували від голодної смерті вовка, що потрапив пастку. Тварина не могла зняти з голови пластикову пляшку. Вона зовсім охляла і ледь трималася на лапах.

В Індії фотограф врятував від смерті в муках вовка, який потрапив у пастку

Як розповіли іноземні ЗМІ, 26-річний бухгалтер із Нагпура Танай Панпалія, який у вільний час захоплюється фотографією, помітив у лісі вовка. На голові у тварини була велика пластикова пляшка, з якої, судячи з виснаженого вигляду, вовк не міг вибратися дуже довгий час. Він сам вийшов до людей, сподіваючись на допомогу.

Чоловіки викликали співробітників департаменту лісового господарства. І дві години стерегли звіра, поки рятувальники діставалися до місця призначення. По прибуттю ті зв'язали вовка і зняли з його голови страшний капкан. При цьому зграя його родичів весь цей час перебувала на безпечній відстані, ретельно стежачи за долею свого товариша.

Ветеринари, які також прибули для огляду тварини, збили температуру, що піднялася внаслідок перегріву, і через кілька годин відпустили вовка на волю.

В Індії фотограф врятував від смерті в муках вовка, який потрапив у пастку

Вовк невдовзі прийшов до тями і втік досить швидко, враховуючи пережите. Фотограф просить місцевих жителів серйозніше ставитися до забруднення навколишнього середовища, і не викидати сміття в лісах, оскільки від цього страждають його жителі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, індія, знущання над тваринами, тварини, пастки, Фото
В тему