22 Жовтня 2018
Новини

У Львові викрали турка і вимагали 100 тисяч доларів викупу

У Львові викрали турка і вимагали 100 тисяч доларів викупу

У Львові затримали трьох викрадачів людини: за викраденого турка вони вимагали 100 тисяч «зелених».

Вихідними львівські поліцейські затримали трьох іноземців, які викрали громадянина Туреччини з ціллю отримати за нього чималий викуп. Про викрадення людини у Галицький відділ поліції повідомили ввечері 21 жовтня. Пригрозивши зброєю, невідомі чоловіки посадили турка в автомобіль та повезли у невідомому напрямку.

«За його звільнення зловмисники вимагали сто тисяч доларів США у знайомого викраденого – його співвітчизника», — розповіли у Нацполіції.

Було відкрито кримінальні провадження за фактами незаконного позбавлення волі або викрадення людини та вимагання. Максимальне покарання — сім років в’язниці.

В ході розслідування оперативники та бійці КОРДу поліції Львівщини затримали трьох зловмисників, причетних до викрадення 35-річного громадянина Туреччини.

«Викраденого іноземця звільнено – зараз загрози його життю та здоров’ю немає. Особи зловмисників встановлені — це двоє громадян Азербайджану, віком 26 та 27 років, а також 40-річний громадянин Туреччини. Невдовзі суд обере їм запобіжний захід», — розповів очільник поліції Львівщини Валерій Середа.  

Попередньо встановлено, що 19 жовтня на площі Галицькій у Львові вони викрали 35-річного громадянина Туреччини та вимагали гроші у сумі сто тисяч доларів США за звільнення у його знайомого.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, викрадення, поліція, туреччина, львів
В тему

Останні матеріали