19 Жовтня 2018
Новини

В Україні піднімуть пенсії: народні депутати просто знущаються над народом

В Україні піднімуть пенсії: народні депутати просто знущаються над народом

З наступного року українці отримають підвищення прожиткового мінімуму (нагадаємо, що з  1 грудня  він становитиме 1853 гривні) - 2011 грн.

Що стосується пенсій, то 1497 грн (З 1 грудня 2018 року пенсія становитиме 1497 гривень) отримуватимуть на початку 2019-го, а кінець наступного року «ознаменується» зростанням виплати до 1624 грн.

Таким є проект бюджету на 2019 рік. Обранці народу, судячи з усього, впевнені, що підняття пенсійних виплат на 127 гривень за рік – це досить вагомий результат їхньої роботи.

Також анонсується сума, що потрібна для впровадження нового методі підвищення пенсій, - близько 20 млрд грн, аби  підвищити військові пенсії і перерахувати всі виплати. При цьому враховується зростання українських середніх зарплат.

Експерти, прогнозуючи, анонсують 3% для розвитку економіки у 2019-му. Також говорять про 11% збільшення бюджету. Додаткові кошти планують отримати з кількох джерел: подорожчання алкоголю та збільшення податків. Крім того, можуть повинні здорожчати тютюнові вироби.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, пенсійний фонд, пенсії, прожитковий мінімум, бюджет
В тему